Video: Sebastian Ahon ja Kevin Lankisen kaksintaistelusta tasapeli – Aho iski avausmaalin, Lankinen nollasi myöhemmin loistotontin

Sebastian Aho carolina hurricanes vs Kevin Lankinen Chicago blackhawks / Pallomeri.net

Chicagon ja Carolinan kohtaamisesta muodostui myös Kevin Lankisen ja Sebastian Ahon välinen kamppailu, josta tuli tasapeli.

Chicago Blackhawks ja Carolina Hurricanes pistivät pystyyn kunnon ilotulituksen torstain ja perjantain välisen yön NHL-kierroksella, kun pisteet jäivät Chicagoon maalein 6-4.

Ottelussa nähtiin myös suomalaisittain mielenkiintoinen “peli pelin sisällä”, kun Carolinan hyökkääjän Sebastian Ahon sekä Chicagon maalivahdin Kevin Lankisen välinen taisto päättyi tasapeliin.

Mainos alkaa:

Aho avasi pelin maalihanat varsin ovelasti jo reilun minuutin pelin jälkeen, kun hän upotti millintarkan ranteen Lankisen nuottaan kaukaa ja pahan ruuhkan takaa.

Lankinen kuitenkin maksoi potut pottuina toisen erän lopussa. Erää oli jäljellä enää reilut parikymmentä sekuntia, kun Aholle pelattiin namupaikka maalin eteen.

Aho laukoi terävästi, mutta Lankisen tassu liikkui vielä terävämmin ja hän nollasi maanmiehensä loistopaikan komealla räpylätorjunnalla.

Sebastian Aho naulaa ottelun avausmaalin ovelasti ruuhkan takaa:

Kevin Lankinen kostaa nollaamalla Ahon loistopaikan toisen erän lopussa:

Katso myös: Video: Kaapo Kakko sai aivan älyvapaan rangaistuksen – jopa vastustaja ihmetteli tuomiota


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,