Sebastian Aho Carolinan sankari! – Painoi komean voittomaalin Washingtonin nuottaan

Sebastian Aho Carolina-Washington

Sebastian Aho nousi Carolina Hurricanesin sankariksi, kun Canes isännöi perjantaisella NHL-kierroksella Washington Capitalsia.

Ottelu ei alkanut kotijoukkueen osalta mairittelevissa merkeissä, sillä Capitals karkasi avauserässä kahden maalin karkumatkalle Alexander Ovechkinin osumilla.

Toisessa erässä Jake Guentzel kuitenkin onnistui kaventamaan lukemiksi 1-2.

Mainos alkaa:

Päätöserää oli takana hieman yli puolet, kun Martin Necas tasoitti pelin ylivoimalla 2-2:een. Tilaisuus mennä johtoon siunaantui pari minuuttia ennen johtoa, kun Hurricanes pääsi jälleen ylivoimalle – eikä se mahdollisuuttaan jättänyt käyttämättä.

Brent Burns laukoi viivasta ja rebound kimposi Aholle, joka vaikeasta asennostaan huolimatta sai aikaiseksi erinomaisen laukauksen, mikä upposi vastustamattomasti Capitalsin maaliin.

Tämä osuma jäi myös illan voittomaaliksi, sillä 5 sekuntia ennen päätössummeria Guentzel niittasi 4-2-loppulukemat tyhjiin. Tappio oli Capitalsille jo viides perättäinen, mutta joukkue on silti edelleen täysillä mukana itäisen konferenssin äärimmäisen kovassa pudotuspelitaistossa. Hurricanes on jo oman paikkansa kevään peleissä varmistanut.

Tsekkaa myös: Mikko Rantanen loukkaantui – jäi Mattias Ekholmin hurjan niitin alle

Sebastian Aho iski voittomaalin:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen NHL:n X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,