Video: Carolinan peliin lähtö huvitti ja hämmensi – Sebastian Aho marssi askiin ”Saravon Pekka” -hokeman tahtiin

Sebastian Aho Carolina Hurricanes / Pallomeri.net

Sebastian Aho käveli laatikkoon viime yönä suomalaissävelten tahtiin, kun joku Hurricanes-pelaajista lauloi ”Saravon Pekka” hittihokemaa.

Kaikki sen varmasti muistavat. ”Saravon Pekka, Pekka, Pekka, Pekka”. Tamperelaisen rap-yhtye Mansesterin rallatus nousi hitiksi keväällä 2016 Tapparan voittaessa Suomen mestaruuden ja siitä eteenpäin se on pulpahdellut pintaan aika ajoin.

Tällä kertaa lähde oli hiukan yllättävämpi, sillä se kuultiin Carolina Hurricanesin pelaajatunnellissa, kun pelaajat tekivät viimeisiä hengennostatuksiaan maanantain ja tiistain välisenä yönä ennen Dallas-ottelua.

Mainos alkaa

Hurricanes jakoi Twitterissä videoklipin tilanteesta, eikä se jätä epäselvyyksiä. Klipistä kuulee selvästi, että yksi Hurricanesin pelaajista hokee ”Saravon Pekkaa”, kun Sebastian Aho astelee kohti tunnelin päätä ja kaukaloa.

Videolta ei käy selväksi kenen suusta hokema ilmoille luikahtaa, mutta sen verran suomalaiselta lausunta kuulostaa, että epäilykset johtavat kohti toista kokoonpanossa ollutta suomalaista, eli Jani Hakanpäätä.

Suomalaisista Hurricanesia niin ikään edustava Teuvo Teräväinen on tällä hetkellä sivussa loukkaantumisen takia.

Sebastian Aho on menossa jäälle ja joku Hurricanes-pelaajista luikauttaa hiukan Saravon Pekkaa saatteeksi:

Katso myös: Video: Superlupaus Cole Caufield säväytti Montrealin treeneissä – täysin hävytön rankkari


Pelaajat:
Joukkueet: