Sebastian Aho veti vastustajaa poikittaisella mailalla lärviin ja oli saada kunnolla turpiinsa

Sebastian Aho Carolina Hurricanes / Pallomeri.net

Sebastian Aho kunnostautui kaukalossa hänelle hieman harvinaisempien otteiden parissa vedettyään vastustajaa poikittaisella naamaan.

Carolina Hurricanes kaatoi Nashville Predatorsin kotonaan maalein 5-3 ja Sebastian Aho pääsi jälleen tehoille annettuaan kaksi maalisyöttöä, mutta Ahon iltapuhteessa oli eräs varsin erikoinen piirre.

Ensimmäisessä erässä Aho nimittäin näytti tulisempaa puoltaan ja teki yllättävänkin ruman tempun eräällä pelikatkolla. Aho lennähti päin laitaa, kun Nashvillen Filip Forsberg rysähti paikalle jälkitilanteessa.

Aho ei ottanut tätä hyvällä, vaan päätti kostaa ja vetäisi Forsbergiä poikittaisella mailalla suoraan lättyyn. On tietenkin epäselvää, että oliko Ahon tarkoitus aivan niin rumasti iskeä, mutta perille isku joka tapauksessa meni ja Forsberg suivaantui siitä aivan totaalisesti.

Pillastunut Forsberg kävi Ahoon kiinni ja sai ladattua terävän nyrkiniskun päin Ahon taulua. Forsberg yritti painaa Ahoa turpaan aivan tositarkoituksella, mutta parivaljakko kaatui ja hässäkkä rauhoittui, joten Aho välttyi pahemmalta löylytykseltä.

Aho sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen poikittaisesta mailasta sekä toisen mokoman väkivaltaisuudesta.

Sebastian Aho on saada kunnolla kajuuttaan vedettyään Filip Forsbergiä poikittaisella lärviin:

Katso myös: Jesperi Kotkaniemi pelasi loppuun asti ja kärsivällisyys palkittiin komeasti – naulasi paluukiekon upeasti yläpesään


Pelaajat:
Joukkueet: