Video: Sebastian Aho maalasi viuhuvalla rannarilla – Joonas Korpisalo joutui antautumaan

Sebastian Aho Carolina Hurricanes / Pallomeri.net

Carolinan Sebastian Aho kunnostautui jälleen maalinteossa ja tällä kertaa Columbuksen Joonas Korpisalo joutui ottavaksi osapuoleksi.

Columbus Blue Jackets sai kotonaan kunnolla kyytiä, kun Carolina Hurricanes kävi riehumassa taululle selvät 5-1-lukemat. Columbuksen maalilla pelanneella Joonas Korpisalolla ei ollut uran paras ilta ja pääsipä Korpisalo illan tuoksinassa antautumaan myös maanmiehelleen, kun Sebastian Aho kiskaisi vieraiden neljännen maalin.

Hieman ennen kolmannen erän puoltaväliä syntynyt maali lienee myös Korpisalon näkökulmasta sellainen tilanne, jonka hän haluaisi ottaa uusiksi, sillä Aho maalasi rannelaukauksella verrattain kaukaa. Korpisalon puolesta tosin on sanottava, ettei puolustaja Scott Harrington juuri auttanut maalivahtinsa asiaa. Harrington meni peittämään Ahon laukausta, mutta jäi empimään hieman puolitiehen ja teki näin ollen maskia Korpisalolle.

Aho käytti tilaisuutensa myös tylysti hyväkseen, hyödynsi Harringtonin antaman näkösuojan ja latasi tarkan kudin kilpikäden puolelle.

Carolinan Sebastian Aho kiskaisee kiekon ohi Columbuksen Joonas Korpisalon:

Katso myös: Video: Mieletön soolomaali – Lukon Kristian Pospisil ”potkulautaili” koko kentän läpi


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,