Video: Sebastian Aholta huima esityö Carolinan voittomaaliin

Sebastian Aho Carolina Chicago NHL - pallomeri.net

Sebastian Aholta saatiin Chicago Blackhawksia vastaan pelatussa ottelussa oppitunti siitä, että vaarattomaltakin näyttävästä tilanteesta saadaan hetkessä kyhättyä komea maali.

Alex DeBrincat vei isännät johtoon jo toisella peliminuutilla, mutta viitisen minuuttia myöhemmin Carolina Hurricanes tuli tasoihin Derek Stepanin osumalla.

Chicago hyppäsi toisessa erässä vahvasti kuskin paikalle Patrick Kanen maalattua, minkä jälkeen DeBrincat vei joukkueensa illan toisellaan jo kahden maalin karkumatkalle. Carolina onnistui kuitenkin nousemaan Seth Jarvisin sekä Jesper Fastin maaleilla tasoihin.

Päätöserää oli takana muutama minuutti, kun kiekko pelattiin pitkänä hyökkäyssiniselle, jossa sen vastaanotti Sebastian Aho. Tilanne vaikutti hyvin vaarattomalta, sillä suomalaishyökkääjä toi pelivälineen alueelle, mutta oli täysin yksin. Hän aloitti lyhyen viivytystaistelun onnistuen suojaamaan kiekkoa ja pitämään sen itsellään. Tämä palkittiin hetkeä myöhemmin, kun pari nopeaa syöttöä avasivat Martin Necasille paikan, josta tshekkihyökkääjä tälläsi limpun uuniin.

3-4 olivat myös ottelun loppulukemat. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilla.

Carolina on pelannut tällä kaudella 9 ottelua, ja se on onnistunut voittamaan niistä jokaisen varsinaisella peliajalla. Chicago puolestaan voitti edellisen ottelunsa Ottawa Senatorsia vastaan, mutta kaikki muut 10 peliä ovat ”kriisijoukkueen” osalta päättyneet tappioon.

Sebastian Aho alusti Carolinan voittomaalin:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen Hockey Dailyn Twitterissä.

Tsekkaa myös: Video: Superlupaus Aatu Räty debytoi todella räväkästi Jukureissa – heti tehot 1+2


Pelaajat:
Joukkueet: ,