Video: Yksi Seattle Krakenin valinnoista tuli jo julki? – salakuvaaja iski julkistusvideon kuvauksiin

Alex Kerfoot on Seattle Krakenin valinta? / Pallomeri.net

Yksi uuden NHL-seura Seattle Krakenin laajennsudraft-valinnoista on todennäköisesti vuotanut julki ennen aikojaan salakuvaajan takia.

Uuden NHL-kauden virallisesti aloittava laajennusdraft tapahtuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa ja tilaisuuden päätyttyä selviä millainen on Seattle Krakenin historian ensimmäisen joukkueen runko.

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että yksi Krakenin tulevista pelaajavalinnoista on saattanut jo lipsahtaa julkisuuteen. Sosiaalisessa mediassa leviää video, jonka salakuvaaja on ottanut Krakenin esittelyvideota tehneen tuotantoryhmän kuvauksista.

Mainos alkaa

Videolla torimyyjä koppaa ison kalan ja ojentaa sen tv-toimittaja Kevin Weekesille, jonka jälkeen torimyyjä toteaa, että Kraken valitsee Toronto Maple Leafsistä hyökkääjä Alexander Kerfootin.

Videon alkuperä on tuntematon, eikä tietysti varmuudella voida sanoa, että onko Kerfoot todella Krakenin lopullinen valinta, mutta itse kuvaustilanne vaikuttaa aidolta, video on otettu etäämmältä ja syrjästä sekä on syytä muistaa, että Krakenin on toimitettava lopullinen listansa NHL:lle hyvissä ajoin ennen kuin itse tv-show alkaa.

Krakenin sometiimi kuitenkin teki ainakin parhaansa pitääkseen jännitystä vielä elossa.

– Mitä ei videolla näkynyt: ne viisi muuta ottoa, kun valmistauduimme huomiseen isoon tapahtumaan, Krakenin sometiimi kommentoi.

Salakuvaaja iski Seattle Krakenin julkistusvideon kuvauksiin ja todennäköisesti paljasti yhden valinnoista etukäteen:

Katso myös: Video: Giannis Antetokounmpo järjesti huiman näytöksen – Milwaukee Bucks NBA-mestariksi 50 vuoden tauon jälkeen


Joukkueet: