Uusi laajennusjoukkue paljasti nimensä – Seattle Krakenista tulee NHL:n 32. joukkue

Seattle Kraken NHL / Pallomeri.net

NHL:n tuleva laajennusjoukkue on saanut nimensä. Liigan 32. joukkueen nimeksi tulee Seattle Kraken ja joukkue liittyy liigaan kaudeksi 2021-2022.

Seattleen perustettavan uuden NHL-seuran nimellä, logolla ja väreillä ollaan spekuloitu siitä lähtien, kun NHL tiedotti laajentuvansa Yhdysvaltain koilliskulmassa sijatsevaan kaupunkiin. Lisää vettä myllyyn saatiin varhain torstaina Suomen aikaa, kun seura julkaisi sosiaalisen median tileillään vihjailevan videon ja myöhemmin vaihtoi sosiaalisen median tiliensä taustakuvat merihenkisiksi.

Torstai-iltana Suomen aikaa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa kauan himoittu tieto vihdoin paljastettiin. NHL:n 32. joukkueen nimeksi tulee Seattle Kraken.

Nimi tarkoittaa norjalaisissa merimiestarinoissa esiintyvä valtavaa merihirviötä, joka saattoi hyökätä laivojen kimppuun ja vetää ne meren syvyyksiin. Se oli puoliksi mustekala ja puoliksi rapu, joidenkin lähteiden mukaan jättiläiskalmari. Merihenkinen nimi näkyy myös joukkueen väreissä. Krakenin peliasussa tulee olemaan useita sinisen sävyjä sekä valkoista.

Mainos alkaa

Nimi ja logo paljastettiin vielä rakenteilla olevan kotiareenan, Climate Pledge Arenan, työmaalla. Kraken aloittaa pelinsä NHL:ssä kaudella 2021-2022.

Seattlen uuden NHL-joukkueen paljastusvideo näytti tältä:

Seattle Kraken pelaa tällaisilla pelipaidoilla: