Video: Philadelphian Sean Couturier uunotti Columbus-veskaria hävyttömästi läpiajosta

Sean Couturier

Philadelphia Flyersin Sean Couturier viimeisteli upean ja ennen kaikkea tylyn läpiajomaalin, jossa hän ei jättänyt Columbuksen veskarille mitään saumaa.

Philadelphia Flyers ei päästänyt Columbus Blue Jacketsia hyppimään silmilleen kotikaukalossaan, vaan siipipaidat jyräsivät sinitakkien yli selvin 5-1-lukemin.

Ottelun voittomaali kuvastaa osuvasti pelin luonnetta. Maalin tehnyt Flyersin Sean Couturier ei näet jättänyt Blue Jacketsin tolppien välissä seisseelle Elvis Merzlikinsille mitään mahdollisuuksia torjua hänen läpiajoaan.

Couturierin tekemä voittomaali syntyi jo ajassa 4:30 loistavan oivalluksen seurauksena. Couturier näet haistoi läpiajopaikan upeasti ja sai onnekkaan syötön haltuunsa keskialueella, jonne hän oli hiipinyt. Couturier pääsi näin pakkien selustaan eikä katsellut taakseen, vaan painoi suoraa viivaa pitkin kohti maalia.

Couturier uunotti Merzlikinsiä hävyttömästi tekemällä niin sanotun ”Kucherov-kikan”, eli oikealla hetkellä hän antoi kiekon karata lavastaan niin, että se lipui Merzlikinsin längistä sisään eikä latvialaisvahti voinut mitään muuta kuin räpiköidä henkensä edestä ja lopulta todeta Couturierin paremmakseen.

Philadelphian Sean Couturier upottaa hävyttömän läpiajomaalin:

Katso myös: Video: Liiga jakeli kovia pelikieltoja – Hyvärinen, Klok ja Kähkönen asetettiin viiden ottelun pelikieltoihin


Pelaajat:
Joukkueet: