Huippuhankinnoille jatkoa: ex-NHL-tähti Sean Bergenheim Telian Liiga-tiimiin

Sean Bergenheim Telia Liiga / Pallomeri.net

Liiga, NHL, Leijonat… ja seuraavaksi Telia. Upean peliuransa viime kauteen päättänyt hyökkääjätähti Sean Bergenheim palaa Suomeen Telian Liiga-asiantuntijana.

Ensi kaudesta alkaen yksinoikeudella Suomen seuratuimman urheilusarjan jääkiekon Liigan ottelut näyttävä Telia jatkaa tähtinimien värväämistä suoraan lajin huipulta. Toukokuun alussa julkistettiin suosikkiselostaja Jani Alkion siirtyminen Telian tiimiin ja nyt on ensimmäisen asiantuntijajulkistuksen vuoro.

”Tarkoitus oli pelata vielä muutama vuosi Liigaa, mutta nyt palaankin sarjaan uudessa, innostavassa roolissa Telian kanssa. Jonkin loppu on aina uuden alku. Edessä on tosi makea tulokaskausi”, loukkaantumisen vuoksi peliuransa päättänyt Sean Bergenheim, 34, tunnelmoi Telian tiedotteessa.

Mainos alkaa

Telia haluaa tarjota Liiga-faneille viihdyttävän raikkaita ja merkityksellisiä sisältöjä ja on lähtenyt aktiivisesti viemään kokonaisuutta uudelle tasolle. Henkilövalinnoilla on uudistustyössä suuri merkitys. Kun Telia kysyi Jatkoaika.com-sivuston kautta Liiga-faneilta, millaista asiantuntijaa lähetyksiin toivottiin, muutama piirre nousi heti etualalle: lajille omistautunut, kokenut ja vahvat mielipiteet omaava lätkäpersoona.

”Heti ensimmäisistä tapaamisista lähtien Sean on tehnyt todella suuren vaikutuksen. Hänen positiivinen, valoisa asenteensa on juuri sitä, mitä haemmekin. Mahtava saada hänenkaltaisensa meritoitunut, mutta näissä hommissa uusi, valovoimainen persoona tähdittämään Liiga-lähetyksiämme”, sanoo Telian Liiga-sisältöjen vastaava tuottaja Kalle Takala Telian tiedotteessa.

Jokereiden junioreissa varttunut Bergenheim varattiin kesällä 2002 NHL:ään 1. kierroksella. Hän pelasi NHL:ssä yli 530 ottelua, joissa syntyi 197 tehopistettä. Bergenheim ehti urallaan pukea päälleen New York Islandersin, Florida Panthersin, Tampa Bay Lightningin ja Minnesota Wildin pelipaidat. NHL:n jälkeen Bergenheim pelasi Sveitsissä ja Ruotsissa. Leijonissa Bergenheim pelasi mm. kolmet MM-kisat ja saalisti jokaisesta mitalin.

Asiantuntijana Bergenheim haluaa olla raikas ja positiivinen – ja rehellinen.

”Puhun asioista suoraan, niin kuin ne näen. Tärkeintä on kuitenkin se, että kaikki mitä tehdään, tehdään hyvällä fiiliksellä ja pystytään välittämään se myös katsojille. Lajissa tapahtuu välillä myös ikäviä ja vaikeita asioita ja niitäkin meidän pitää käsitellä. Koko Suomi-kiekolle on kuitenkin hyväksi, että keskustelu lajista rentoutuu ja yleisfiilis muuttuu positiivisemmaksi. Minulle on ratkaisevan tärkeää, että Telia haluaa viedä asioita siihen suuntaan”, Bergenheim paaluttaa.

Katso videolta Seanin terveiset!

Telian Liiga-tiimi julkistetaan kokonaisuudessaan elokuun alussa. Suorat ottelulähetykset alkavat 3. elokuuta Rauman Pitsiturnauksesta, jonka jälkeen Telia tarjoilee valikoidusti muita suoria lähetyksiä Liiga-joukkueiden harjoitusotteluista.

Lähde: Telian tiedote