SE ON SIINÄ! Tiger Woods voitti major-turnauksen 11 vuoden tauon jälkeen!

The Masters Tiger Woods - Pallomeir.net

Koko maailma pysähtyi sunnuntai-iltana jännittämään The Mastersin loppuhuipennusta, kun Tiger Woods nappasi major-turnauksen voiton 11 vuoden tauon jälkeen.

Woods lähti päätöspäivään kahden lyönnin päässä kärkipaikkaa pitäneestä Francesco Molinarista. Myös Tony Finau lähti Woodsin kanssa samasta tuloksesta, joten päätöspäivästä oli odotettavissa hurja näytös.

Paineet nousivat isoon rooliin, sillä Molinari alkoi sulamaan kierroksen edetessä todella pahasti ja italialainen putosi nopeasti pois voittotaistelusta. Sen sijaan Dustin Johnson ja Xander Schauffele pelasivat loistavat kierrokset ja nousivat mukaan taistelemaan voitosta.

Yksi mies oli kuitenkin ylitse muiden, sillä Woods nosti takaysillä tasoaan huimasti ja alkoi takomaan birdieitä toisensa perään. Legenda painoi kolme birdietä väylille 13-16 ja nousi fantastisesti kärkipaikalle.

Woods hermot pitivät ratkaisuhetkillä jäätävällä tavalla eikä mies sortunut hermoiluun. Monen urheilufanin toive saikin täydellisen kruunun, kun Woods puki The Mastersin voittajalle annettavan legendaarisen vihreän takin päällensä.

Viime vuosina isoista ongelmista kärsinyt Woods on edellisen kerran juhlinut major-voittoa vuonna 2008, jolloin elävä legenda voitti U.S. Openin.

Tiger Woods on voittanut urallaan nyt yhteensä 15 majoria. Historiassa eniten major-voittoja napannut Jack Nicklaus on enää kolmen voiton päässä.


Pelaajat: