THN: Scoutit saivat ovelasti NHL-lupauksen avautumaan – ”P****nsin hänen autonsa päälle”

Unkarilaisvahti Euroopassa 3ice 3vs3 sarja liiga jääkiekko Sveitsin scoutit jääkiekkojoukkue

Arvostettu kiekkolehti The Hockey News julkaisi artikkelin, josssa NHL-scoutit kertovat muistojaan. Yksi tarinoista vaati melkoista salapoliisityötä.

The Hockey News julkaisi sivuillaan artikkelin, jossa NHL:n kykyjenetsijät, eli scoutit, kertoivat monenlaisia tarinoita uriensa varrelta. Tarinoista hersyvin liittyi jokakesäistä NHL-draftia edeltävään tuikitärkeään haastatteluosioon.

Nimeltä mainitsemattoman NHL-seuran scoutit olivat kuulleet eräästä pelaajasta, että hän oli ajautunut jonkinlaisiin ongelmiin, joiden takia hänet oli lempattu ulos joukkueestaan ennen suurta kansainvälistä turnausta. Scoutit eivät kuitenkaan kyenneet varmistamaan ongelmien syytä ennen haastattelua, joten he päättivät lähestyä asiaa salapoliisityyliin selvittääkseen asian.

– Kuule, tiedämme mitä olet tehnyt. Haluamme kuitenkin kuulla sen suoraan sinulta, koska olemme kuulleet erilaisia versioita tarinasta ja se todella auttaisi, jos kuulisimme suoraan sinulta mitä tapahtui, eräs scouteista sanoi pelaajalle.

Mainos alkaa

Pelaaja piti tauon ja scoutit valmistautuivat kuulemaan totuuden. He ajattelivat, että ehkä hän rikkoi joukkueen sääntöjä tai rikkoi majapaikan ikkunen tai jotain vastaavaa. Totuus oli kuitenkin hieman toisenlainen.

– Hänen ei olisi pitänyt tehdä sitä minulle, pelaaja sanoi viitaten tuntemattomaksi jääneeseen tyttöön ja hänen petturuuteensa.

– Minä vain menin ja tein sen. Tulin ulos koulusta, näin hänen autonsa, hyppäsin konepellille, p****nsin hänen autonsa päälle ja lähdin, pelaaja sai sanotuksi.

Koko scouttijoukko remahti välittömästi nauruun, mutta yhden scoutin pokka piti vielä hetken.

– Okei. Mikä auto hänellä oli?, scoutti kysyi.

Lue myös: TOP5-listaus: Urheilumaailman historian kalleimmat avioerot