Scottie Scheffler kertoi erikoisesta päivästään – “Venyttelin kierrosta varten putkassa”

Scottie Scheffler pga championship golf

Scottie Scheffler on ollut koko alkuvuoden puhutuin golfari, mutta käynnissä olevassa PGA Championshipissä mies joutui valokeilaan todella erikoisesta syystä.

Scheffler oli autollaan matkalla kohti Valhallan golfklubia perjantaiaamuna, mutta klubin läheisyydessä oli sattunut onnettomuus. Paikalla sattui jonkinasteinen väärinkäsitys, jonka perusteella poliisit katsoivat, ettei tähtigolfari totellut heidän käskyjään ja mies passitettiin putkaan.

Hänet vapautettiin kuitenkin sen verran pikaisesti, että Scheffler pääsi jatkamaan kisaansa. Kierroksen jälkeen mies kertasi päiväänsä lehdistötilaisuudessa.

Mainos alkaa:

– Päässäni pyörii edelleen. En oikein osaa edes selittää, mitä aamulla tapahtui. Venyttelin kierrosta varten putkassa, joten se ainakin oli uusi kokemus minulle. Istuin vain siellä ja koitin tehdä lämmittelyä, kun ajattelin, että ehkä pääsen vielä pelaamaan, Scheffler sanaili.

– Onneksi pääsin ulos ja pelaamaan golfia.

Aamun härdelli ei liiemmin Scheffleriä lopulta haitannut, sillä mies pelasi kierroksensa 66 lyöntiin (-5) – eli yhden lyönnin jopa paremmin kuin torstaina – ja nousi sen turvin jaetulla nelospaikalle yhteistuloksellaan -9. Kisaa johtaa Xander Schauffele (-12).

Scottie Scheffler kertoi erikoisesta aamustaan:


Pelaajat: