Sattuu sitä maailman parhaillekin – Scottie Scheffler painoi birkkuputin bunkkeriin PGA Tourilla

Scottie Scheffler birkkuputti bunkkeriin

Maailmanlistan ykköspelaaja Scottie Scheffler esitteli PGA Tourilla putin, johon monen klubipelurin on varmasti helppo samaistua.

Scheffler oli viimeistelemässä kolmatta kierrostaan 18. väylällä ja edessä oli pitkä birdieputti. Mies lähetti pallon matkaan, mutta vauhtia olikin liikaa ja pallo lähti valumaan kupin jälkeen alamäkeen päätyen aina greenibunkkeriin saakka.

Maailmanlistan ykkösen puolustukseksi on toki todettava, että kupin paikka oli puttiin nähden vähintäänkin haasteellinen – ja myös greenit ovat PGA Tourilla “liukkaudeltaan” hieman toista luokkaa kuin useimmilla tavallisilla kentillä.

Scheffler ei antanut epäonnistumisen mennä pään sisään vaan hän nosti pallon tyylillä bunkkerista ylös ja selvisi erehdyksestään bogiella.

27-vuotias jenkkipeluri lähti päätöskierrokseen jaetulta neljänneltä sijalta ja päätyi lopulta kisassa jaetulle kolmospaikalle yhteistuloksella -18. Kisan voiton vei kanadalainen Nick Taylor (-21), joka päihitti jatkoväylillä yhdysvaltalaisen Charley Hoffmanin.

Tsekkaa myös: Meno riistäytyi täysin käsistä – järjestäjät keskeyttivät alkoholin myynnin PGA Tour -kisassa

Scottie Scheffler puttasi bunkkeriin:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen PGA Tourin X-tilillä.


Pelaajat: