Video: Ottawan Scott Sabourin sai naurettavan kovat rangaistukset epäonnistuneesta källistä

Scott Sabourin Ottawa Senators / Pallomeri.net

Scott Sabourin pyrki vastustajan ihon alle pienellä ja harmittomalla pilalla pelikatkon aikana. Pila epäonnistui, mutta hän sai ulosajon ja maksimisakot.

Ottawa Senators hävisi Winnipeg Jetsille selvästi kotikaukalossaan maalein 5-1 ja ottelu poiki jatkotoimia Ottawan suuntaan. Tällä kertaa kyseessä oli sekä tuomaristolta että NHL:n kurinpidolta aika raaka ylireagointi.

Ottelua oli jäljellä noin kahdeksan minuuttia, kun Winnipegin tähtipelaaja Mark Scheifele luisteli Ottawan vaihtopenkin ohi. Penkillä istunut Scott Sabourin yritti päästä Scheifelen ihon alle ja ruiskutti vettä häntä kohti, mutta ei osunut.

Tilanteen nähnyt tuomari ajoi Sabourinin ulos pelistä käytösrangaistuksella välittömästi. Jo ulosajo tuntuu moisesta tempusta, vieläpä epäonnistuneesta sellaisesta, hieman kohtuuttomalta, mutta NHL vei asian vielä pidemmälle.

Liigan kurinpito lätkäisi Sabourinille vielä työehtosopimuksen mukaiset maksimisakot, jotka Sabourinin tuloilla tarkoittavat 1 881,72 dollarin menetystä.

Sakko ei sinänsä ole summaltaan suuri, mutta se muuttuu hyvin naurettavaksi, kun otetaan huomioon, että Bostonin Zdeno Charalle tuomittiin vain reilut 3 000 dollaria todella vaarallisesta poikittaisesta mailasta, jolla hän iski vastustajaa kaulaan.

Scott Sabourin yrittää ruiskia vettä Mark Scheifelen päälle:

Katso myös: Video: Rullaluistinhockey-pelaaja sukelsi hävyttömästi Portugalin liigassa


Pelaajat:
Joukkueet: