Video: Pelottava loukkaantuminen Bundesliigassa – Schalken Mark Uth sai rajun iskun päähänsä

Mark Uth Schalke / Pallomeri.net

Bundesliigassa nähtiin todella ikävä tilanne, kun Schalken Mark Uth loukkaantui vakavasti ottelussa Augsburgia vastaan.

Bundesliigan sunnuntain kierroksen avausottelussa Augsburgin ja Schalken välillä nähtiin dramaattinen ja pelottava tilanne, kun jo pelin alkuhetkillä Schalken hyökkääjä Mark Uth löi päänsä ja loukkaantui pahasti.

Uth menetti tajuntansa jo ilmalennon aikana ja putosi hervottoman oloisena nurmen pintaan lyötyään päät yhteen vastustajan kanssa. Uthia hoidettiin yli kymmenen minuutin ajan, kunnes peliä jatkettiin.

Mainos alkaa

Uth sai tiputusta jo kentän pinnassa maatessaan ja hänelle pantiin niskatuki jo kentältä pois kannettaessa. Näyttää kuitenkin siltä, että Uth selviää suhteellisen lievällä vammalla.

Jo pelin aikana Schalke twiittasi Uthin tilan olevan vakaa. Tuolloin hän oli matkalla sairaalaan joukkueen lääkärin kanssa. Hieman myöhemmin Schalke tiedotti, että Uthilla oli todettu aivotärähdys ja hän jää sairalaan yöksi tarkkailtavaksi. Parhaassa tapauksessa Uth voi kuitenkin jo huomenna matkustaa kotiin.

Dramatiikkaa nähtiin myös itse ottelussa, sillä Schalke joutuu yhä metsästämään kauden avausvoittooaan, kun Augsburg nousi lisäajalla tasoihin ja pisteet jaettiin maalein 2-2.

Schalken Mark Uth loukkaantuu hyytävällä tavalla ottelussa Augsburgia vastaan:

Katso myös: Video: Kaizer Chiefsin veskarilta käsittämätön kämmi – antoi vastustajalle aikaisen joululahjan