Video: Schalke putosi Bundesliigasta – raivostuneet fanit jahtasivat pelaajia kadulla

Schalke-fanit jahdissa / Pallomeri.net

Schalke koki kovan kohtalon ja putosi Bundesliigasta, mutta pahempaa oli luvassa, kun seuran fanit saapuivat ottamaan pelaajia vastaan.

Vielä toissa kaudella Mestarien liigaa pelannut ja rajun syöksykierteensä ansiosta Bundesliigan entiseksi suurseuraksi ajautunut Schalke koki raa’an mahalaskun, kun vuodesta 1963 pääsarjassa pelannut seura tippui 2. Bundesliigaan.

Putoaminen varmistui vierasottelussa Arminia Bielefeldiä vastaan, jonka kotijoukkue voitti 1-0. Tunnelma bussissa oli varmasti haudanvakava, mutta pahin oli vasta tulossa.

Mainos alkaa:

Kun joukkue saapui kotistadionilleen, oli pelaajia vastassa 500-600 fanin joukko. Paikalla oli myös poliiseja, jotka onnistuivat estämään suurimman hyökkäyksen, mutta pelaajia heiteltiin kananmunilla ja heille huudettiin solvauksia sekä suoria uhkauksia.

Sen verran tilanne kuitenkin eskaloitui, että muutama pelaaja sai iskuja ja potkuja osakseen sekä stadionin läheisyydessä kuvatulla videolla näkyy, kuinka kaksi Schalken pelaajaa pakenee henkensä edestä noin 20-30 hengen fanijoukkoa. Poliisi on ESPN:n mukaan ottanut asian tutkintaansa.

Kaksi Schalke-pelaajaa juoksee kadulla karkuun noin 20-30 hengen fanijoukkoa:

Katso myös: Video: Vastustaja yritti chipata yli – Haifa-veskari otti nöyrän torjunnan päällään


Joukkueet: