Video: Historian naurettavin vapaaottelumatsi? – ottelija luovutti 5 sekunnissa ennen kuin mitään tapahtui

Andrei Savchuk luovutti ennen kuin Haim Gozali ehti tehdä mitään / Pallomeri.net

TDT-promootion ensimmäisen tapahtuman katsojat saivat todistaa melkoista farssia, kun toinen pääottelun osapuolista luovutti 5 sek jälkeen.

Ukrainalaisen TDT-vapaaottelupromootion ensimmäisen ottelukortin pääottelu saattaa hyvinkin olla yksi lajin historian naurettavimmista ”otteluista”.

Siinä kohtasivat 48-vuotias veteraaniottelija Haim Gozali sekä ammattilaisdebyyttinsä tehnyt Andrey Savchuk. Ottelu käynnistyi siten, että vanha konna Gozali kävi suoraan Savchukin jalkoihin kiinni ja kaatoi hänet lattiaan.

Siellä Gozali ehti vain hakea jalkalukkoa, kun hän sai tuntea omassa jalassaan Savchukin taputuksen. Ottelua oli toisin sanoen käyty vaivaiset viisi sekuntia, Gozali ei ollut ehtinyt millään tasolla vielä edes teoreettisesti satuttaa Savchukia, kun hän sai jo tarpeekseen ja luovutti.

Joko Savchuk tajusi ennätysajassa, että vapaaottelu ei ehkä sittenkään ole hänen juttunsa tai sitten ottelussa saattaa olla hieman mätää, kuten monet otteluvideota Twitterissä jakaneet ovatkin ehtineet epäillä.

Oli miten oli, niin kehässä nähtiin joka tapauksessa aivan täydellinen farssi.

Alexander Savhcuk luovutti ennen kuin Haim Gozali ehti edes lukita otetta:

Katso myös: Video: Järjetön pimahdus nyrkkeilyottelussa – ottelija polki kanveesissa maannutta vastustajaa päähän