Saudi-Arabian futispomot tyrmistyivät murskatappiosta – ”Pelaajat ovat mustanneet kasvoni”

Saudi-Arabian Denis Tsherishev Venäjä MM-kisat / Pallomeri.net

Saudi-Arabian MM-kisat saivat todella murheellisen avauksen, kun maa hävisi torstai-iltana kisaisäntä Venäjälle numeroin 5-0.

Kovia panostuksia kisojen alla maajoukkueeseen tehnyt Saudi-Arabia ei ollut todellakaan ottelussa ennakkosuosikki, mutta murskatappio sai suorastaan tyrmistyneen vastaanoton maan futispomoilta.

– Olemme erittäin järkyttyneitä tästä tappiosta. Tämä on täysin epätyydyttävä tulos, koska se ei vastaa valmistautumisemme tasoa. Useat pelaajat saavat rangaistuksen, maalivahti Abdullah Al-Mayouf, hyökkääjä Mohammad Al-Sahlawi ja puolustaja Omar Hawsawi, maan jalkapalloliiton puheenjohtaja Adel Ezzat jyrisi MTV Sportin mukaan venäläiselle NTV-kanavalle.

Mainos alkaa

Saudi-Arabia oli läpi ottelun täysin vailla mahdollisuuksia, mutta ottelun loppunumerot repsahtivat vasta viimeisten minuuttien aikana.

– Pelaajat ovat mustanneet kasvoni. Tämä oli täydellinen epäonnistuminen, urheilukomitean puheenjohtaja Turki Al-Sheikh puhisi MTV Sportin mukaan.

Saudi-Arabia joutuukin parantamaan otteitaan hurjasti tai joukkueen MM-kisoista tulee todellinen farssi. Maalla on alkulohkossa jäljellä vielä kaksi ottelua, sillä vastaan asettuu vielä Egypti ja Uruguay.

MTV Sportin alkuperäiseen juttuun

Pallomeri.net tarjoaa jalkapallon MM-kisat -osion, josta löydät muun muassa kaikkien MM-joukkueiden kokoonpanot sekä otteluohjelman! Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös:

Futiksen MM-kisat 2018: Lohkot

Futiksen MM-kisat 2018 – otteluohjelma & aikataulut

Jalkapallon MM-kisojen viralliset nettisivut