Video: VAR hylkäsi neljä Sassuolon maalia 30 minuutin sisään

Sassuolon

Serie A:ssa pelaavan Sassuolon miehistö joutui epätoivoisen tilanteen eteen, kun joukkueen maaleja hylättiin liukuhihnalta videotarkistuksen jälkeen.

Napoli-Sassuolo-ottelussa nähtiin ehkäpä yksi kauden erikoisimmista 30-minuuttisista, kun vierasjoukkueelta vietiin oikein urakalla maaleja hylkyyn.

Napoli eteni johtoon 8. minuutilla, kun Elseid Hysaj onnistui maalinteossa. Vierasjoukkue sai pallon maaliin reilun puolen tunnin pelin jälkeen, mutta avustavan lippu nousi paitsion merkiksi. Tilannetta lähdettiin vielä tarkastelemaan videolta, mutta osuma hylättiin. Vain hetkeä myöhemmin pallo meni jälleen Napoli-maaliin ja tällä kertaa myös avustavan lippu pysyi alhaalla. Tästä huolimatta tilanne meni VARin käsittelyyn, joka tuomitsi maalin paitsioksi.

Mainos alkaa:

Toinen jakso oli alkaa Sassuolon kannalta positiivisesti, sillä pallo oli jälleen kerran Napolin maalissa ja vierasjoukkue pääsi tuulettelemaan tasoitusta. Pettymys oli kuitenkin tälläkin kertaa kova, kun VAR tuomitsi jälleen tilanteen paitsioksi.

61. minuutilla oli jälleen edessä se tilanne, että vierailijat pääsivät juhlistamaan tasoitusmaalia, mutta lopputulos oli tuttu. Jälleen kerran maalia lähdettiin katsomaan videolta ja lopputulemana oli paitsio.

Kirouksen alla pelannut Sassuolo kärsi lopulta Napolille 2-0-tappion.

Sassuolon neljä maalia hylättiin videotarkistusten jälkeen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: