Finnish Padel Tourilla uskomaton suoritus – Saska Huttunen blokkasi lyönnin nerokkaalla tavalla

Saska Huttunen padel

Saska Huttunen esitteli viikonloppuna Tampereella pelatussa Finnish Padel Tourin osakilpailussa mahtavan – ja varsin onnekkaankin – suorituksen.

Huttunen ja hänen parinsa Pyry Hyrkkönen kohtasivat turnauksen finaalissa puolalaiskaksikon Maciej NadukGabriel Bilinski.

Loppuottelun erikoisin ja samalla komein suoritus nähtiin, kun Huttunen meni hakemaan palloa ulkoa, mutta hän ei päässytkään välittömästi palaamaan takaisin kentän puolelle, kun Hyrkkösellä oli paikka iskeä.

Mainos alkaa:

Tämä isku meni kuitenkin pahasti mönkään, sillä pallo tuli taka- ja sivulasin kautta suoraan verkolle Bilinskille, jolla oli näennäisesti helppo työ hoidella piste puolalaiskaksikon hyväksi. Hän ei kuitenkaan huomannut, että lyönnin hetkellä kentän ulkopuolelta tullut Huttunen työnsi mailansa eteen – ja pallo sattuikin osumaan suoraan siihen.

Pallo kimposi takaisin puolalaisten puolelle ja näin ollen piste menikin suomalaisten nimiin.

Padelin sääntöjen mukaan, mikäli Huttusen ja Bilinskin mailat olisivat osuneet yhteen, olisi piste tuomittu Bilinskin hyväksi – siitäkin huolimatta, että Huttusen maila pysyi verkosta katsottuna omalla kenttäpuoliskolla.

Hyrkkönen ja Huttunen voittivat ottelun lopulta 6-3, 3-6, 6-3 ja pääsivät juhlimaan FPT:n osakilpailuvoittoa.

MAINOS: RS Sportsilta tyylikkäimmät ja laadukkaimmat seuravaatteet padeliin, tennikseen, salibandyyn, käsipalloon ja muihin lajeihin! Katsasta tarjonta maahantuojan viralliselta sivulta ja ihastu! (Linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Saska Huttunen hoiteli pisteen nerokkaan onnekkaalla suorituksella:

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön CUPRA Finnish Padel Tour (@finnishpadeltour) jakama julkaisu

Jos video ei syystä tai toisesta näy upotettuna, voit katsoa sen myös Finnish Padel Tourin Instagramissa.


Pelaajat: ,