Sarjanousija Watford haki 2-2-tasurin Evertonin vieraana

everton watford pallomeri.net
everton watford pallomeri.net

Jalkapallon Englannin Valioliiga pyörähti käyntiin lauantaina. Viime kaudella sijalle 11 jäänyt Everton sai kotikentälleen vastaansa sarjanousija Warfordin. Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 2-2 (0-1).

Watford siirtyi 0-1-vierasjohtoon 14. minuutilla, kun Miguel Layun tykitti puhtaalla rintapotkulla boxin sisältä pallon maaliin. Everton hallitsi avausjaksoa, mutta vieraiden joukkuepuolustaminen oli vahvaa.

Everton jatkoi painostustaan toisellakin jaksolla ja vartti ennen loppua nähtiin ansaittu tasoitus. Ross Barkley pamautti 20 metristä sellaisen hevosenpotku, että morjens ja peli oli 1-1.

Mainos alkaa:

Mutta Watford siirtyi uudelleen johtoon 83. minuutilla, kun viime kaudella 20 maalia Mestaruussarjassa tehnyt Odion Ighalo kikkaili näyttävästi ja laukoi lopulta pallon oikeaan alapesään, 1-2! Mutta vain pari minuuttia myöhemmin Evertonin Arouna Kone laukoi 2-2-tasoituksen!

Enempää maaleja ei tässä viihdyttävässä matsissa nähty, joten 2-2-tasuri lopputuloksena. Lauantain muut Valioliigamatsit TUOSTA.