Video: Huikea ryöstö – SaPKo-veskari otti häikäisevän torjunnan rankkarikisassa

Patrik Koivisto SaPKo / Pallomeri.net

SaPKo:n maalivahti Patrik Koivisto iski pöytään tyylinäytteen Peliitat-ottelun rankkarikisassa pysäyttäessään Elias Vilenin yrityksen.

Heinolan Peliitoille oli käydä hassusti perjantain Mestis-kierroksella, kun joukkue hukkasi kolmannen erän loppuhetkillä kahden maalin johtoasemansa ja peli venyi aina rankkarikisaan asti.

Peliitat onnistui avausrankkarissaan, mutta sen jälkeen maalivahdit astuivat valokeilaan, eikä maaleja enää nähty. Huikeimman näytön osaamisestaan antoi SaPKo:n maalivahti Patrik Koivisto, joka ryöväsi todella tyylikkäästi Peliittojen Elias Vilenin toisen kierroksen yrityksen.

Näytti siltä, että Vilenin rystyltä kämmenpuolelle vienti puri ja hän pääsisi puttaamaan lätkän tyhjään rysään, mutta Koivisto oli toista mieltä. Hän pystyi vielä kääntymään ja heittäytymään kohti takakulmaa. Koivisto pysäytti kiekon lopulta aivan ällistyttävän upealla mailatorjunnalla.

SaPKo:n kenttäpelaajat eivät kuitenkaan kyenneet ohittamaan Koiviston kollegaa, joten pisteet jäivät Heinolaan maalein 5-4.

SaPKo:n Patrik Koivisto nappaa maagisen torjunnan rankkarikisassa:

Katso myös: Video: TUTO-pelaaja kisutteli huikaisevan rankkarimaalin Mestiksessä


Joukkueet: