Video: Pinna paloi totaalisesti Mestiksessä – SaPKo-pelaaja sai iskua ja lähti heti kostoretkelle

Juuso Forsström SaPKo / Pallomeri.net

SaPKo-hyökkääjä Juuso Forsström sai ulosajon kostettuaan saamansa iskun menemällä kovalla vauhdilla vastustajaa päin.

Lauantain Mestis-kierroksen ikävin hetki nähtiin SaPKo:n ja Ketterän välisessä pelissä, kun kotijoukkueen Juuso Forsström menetti malttinsa todella pahasti.

Forsström sai oman pään aloituksessa Ketterän Jere-Matias Alaselta ilkeän poikittaisen mailan, joka osui kaikesta päätellen varsin kivuliaasti.

Forsström jäi odottamaan tuomarin reaktiota, jota ei koskaan tullut. Tästä Forsström näytti suivaantuvan ja hän lähti polkemaan kohti keskialuetta ja Ketterän Niko Ahoniemeä, joka kuljetti kiekkoa.

Forsströmillä ei ollut liikkeistään päätellen mitään muuta tarkoitusta kuin kostaa saamansa isku ja hän polkikin Ahoniemeä kohti kovalla vauhdilla yrittäen jyrätä hänet kumoon. Ahoniemi ehti onneksi väistämään junan lailla kohti tulleen Forsströmin lähes kokonaan, eli polvet eivät onneksi ottaneet yhteen.

Ahoniemi sai silti siipeensä, sillä sääret osuivat yhteen kovalla voimalla. Vaikka tilanteessa ei käynyt läheskään niin pahasti kuin olisi voinut käydä, niin tuomaristo reagoi Forrströmin päivänselvään vahingoittamisyritykseen voimakkaasti ja pisti hänet pelistä ulos. Forrströmille tuomittiin siis 5+20 minuutin rangaistus kampituksesta.

SaPKo voitti itse ottelun maalein 4-0.

SaPKo:n Juuso Forsström lentää pihalle kostonsa jälkeen (ajasta 0:50 lähtien):

Katso myös: Video: SKA:n Kirill Marchenko kisutteli upean rankkarin Salavat Ufaa vastaan


Joukkueet: