Video: Slovakia jäi Nuorten Leijonien jalkoihin – Santeri Hatakka päätti rypistelyn maagisella laukauksella

Santeri Hatakka Nuoret Leijonat / Pallomeri.net

Nuoret Leijonat pätki Slovakiaa kunnolla turpaan. Santeri Hatakka katkaisi vastustajan selkärangan lopullisesti mahtavalla maalillaan.

Nuoret Leijonat jatkoi voittokulkuaan myöhään keskiviikkona kaatamalla Slovakian selvästi maalein 6-0.

Ensimmäinen erä oli vielä melko unista tekemistä Suomelta, mutta toisessa erässä Slovakia alkoi jo hieman pudota kyydistä ja toiselle erätauolle mentiin Suomen 3-0-johdossa.

Sitkeästi Slovakia jaksoi kuitenkin taistella, mutta kolmannen erän seitsemällä minuutilla syntynyt neljäs maali oli lopulta korsi, joka kamelin selän katkaisi.

Maali oli myös äärettömän tyylikäs. Suomen ykkösparin toinen puolustaja Santeri Hatakka lähti nousuun ja joutui kiekon kanssa aivan mahdottomalta näyttäneeseen kulmaan. Hatakalla oli kuitenkin aikaa ja selvästi itseluottamus kohdillaan, joten hän päätti kokeilla nähtyään pienen reiän maalivahti Samuel Hlavajn pään vieressä.

Hatakka latasi aivan täydellisen rannarin, joka painui juuri sinne, minne hän sen halusikin lähettää ja päätti Slovakian rypistelyn lopullisesti.

Samuel Helenius iski tämän jälkeen vielä kaksi maalia Hlavajn taakse, joten taululla seisoi pelin jälkeen puhtaat tennislukemat.

Santeri Hatakka masentaa slovakit aivan tajuttomalla rannarillaan:

Hatakan huikea maali eri kuvakulmista:

Katso myös: Video: Nuorten Leijonien maalivahtikolmikolla mielenkiintoinen yhteisharjoitus – ”pallokolmio” pistää aistit tiukille


Joukkueet: