Video: Karmaisevan nolo oma maali El Salvadorissa – jopa vastustaja lohdutti Santa Teclan pakkia

Santa Teclan Fabricio Silva / Pallomeri.net

El Salvadorin jalkapalloliigassa nähtiin melko uskomaton suoritus, kun Santa Teclan Fabricio Silva upotti pallon upeasti omaan maaliin.

Santa Tecla otti kunnolla kyytiä El Salvadorin jalkapalloliigassa, kun Alianza poistui kotimatkalle sarjapisteiden kera pätkittyään isäntiä turpaan maalein 4-0.

Koko nöyryyttävän tappion voi helposti kiteyttää Alianzan kolmanteen maaliin, jonka teki Santa Teclan puolustaja Fabricio Silva. Oma maali syntyi 67. minuutilla, kun Alianza antoi kulmapotkun.

Pallo kimmahti ilmaan ensimmäisestä kosketuksesta ja se tuli suoraan kohti Silvaa. Hän ehti mittailla pallon liikerataa kaikessa rauhassa ja ilmeisesti päätti puskea pallon maalin yli.

Tämä idea ei aivan onnistunut, sillä sen sijaan Silva tulikin tehneeksi kutakuinkin täydellisen viimeistelyn, sillä hänen puskunsa upposi suoraan omaan maaliin karmaisevan nololla tavalla.

Silvaa silminnähden hävetti asioiden saaman käänne ja hän kiersi pelipaitansa päänsä yli. Kuvaavaa maalin noloudelle oli myös se, että jopa lähimpää tapahtumia seurannut Alianzan pelaaja lohdutti Silvaa veljellisesti ohi mennessään maalin juhlimisen sijasta.

Santa Teclan Fabricio Silva puskee pallon omaan maaliin ja jopa vastustaja käy lohduttamassa häntä:

Katso myös: Video: Eläinten invaasio keskeytti Deaflympicsin karsintapelin – kentällä kirmasi koiria ja komea hevonen