Video: Santa Cruz -pelurilta koominen pilkkulääpäisy – kaikkien aikojen surkein panenka?

Bryan Taiva CD Santa Cruz / Pallomeri.net

Chilen nähtiin todennäköisesti yksi kaikkien aikojen huonoimmista panenka-rankkareista, kun Santa Cruz -peluri epäonnistui koomisesti.

Chilen kakkostasolla, Primera B:ssä, päästiin todistamaan varsin huvittavaa rankkaria, kun Deportes Temuco ja CD Santa Cruz iskivät yhteen varhain tiistaina Suomen aikaa pelatussa ottelussa.

Pisteet menivät Santa Cruzille maalein 1-0, mutta ottelun koomisimmaksi jäänyt suoritus kirjattiin myös vierasjoukkueen tiliin. Santa Cruzille tuomittiin rankkari käsivirheen takia ottelun 79. minuutilla ja vaihdosta sisään tullut hyökkääjä Bryan Taiva asettui sitä ampumaan.

Mainos alkaa:

Taiva ajatteli olevansa kovinkin ovela ja yritti niin sanottua panenkaa, eli chippiä, joka leijailisi keskelle maalia, kun vastustajan maalivahti aavistaisi jompaan kumpaan kulmaan.

Teoriassa idea oli hyvä, toteutus kuitenkin meni pahasti vihkoon. Ensinnäkään maalivahti ei liikkunut mihinkään, vaan pysyi keskellä maalia. Toisekseen Taivan yritys oli niin säälittävä lääpäisy, että maalivahti poimi hitaasti kohti tulleen lehmänhenkäyksen nöyryyttävän helposti hyppysiinsä.

Näin tuloksena oli hyvinkin mahdollisesti kaikkien aikojen surkein panenka-yritelmä.

Santa Cruz -hyökkääjä Bryan Taiva tuhertaa ehkä kaikkien aikojen kehnoimman panenka-rankkarin:

Katso myös: Video: PK-35:n Daniel Rantanen paukutti fantastisen vaparimaalin Ykkösessä