Sanni Hakala on halvaantunut rinnasta alaspäin

Sanni Hakala raiskauksesta Liiga Pitsiturnaus 2023 saksalaiskiekkoilija kisamatka Wiljami Myllylä liiga jääkiekko pelaajayhdistyksen puheenjohtaja jari kostiainen tappara - pallomeri.net

SDHL-ottelussa vakavasti loukkaantunut Sanni Hakala kertoi Instagramissa surullisia uutisia tilanteestaan.

HV71:n ja Djurgårdenin välisessä SDHL-ottelussa pää edellä tolppaan törmänneen ja vakavasti loukkaantuneen Sanni Hakalan voinnista on saatu surullista lisätietoa.

Hakala kertoo omalla Instagram-tilillään, että on halvaantunut rinnasta alaspäin ja joutuu lopettamaan jääkiekkouransa. Hänen käsivartensa ja kätensä toimivat heikosti.

– On yhä vaikea käsittää mitä tapahtui ja että törmäyksellä tolppaan olisi näin isot seuraukset. Paitsi, että joudun lopettamaan jääkiekon, joka on ollut iso osa elämääni monen vuoden ajan, saatan joutua myös istumaan pyörätuolissa loppuelämäni ajan, Hakala kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Hakala kiittää perhettään, ystäviään ja kannattajia saamastaan tuesta ja kertoo, että hänellä on nyt edessään pitkä kuntoutumisprosessi. Sanni Hakala päättää kirjoituksensa kaikesta huolimatta positiiviseen sävyyn:

– En tiedä mitä teen seuraavaksi, mutta tiedän, että siitä tulee h*lvetin upeaa.

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Sanni Hakala (@sanniihakala) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.Pelaajat: