Video: San Jose Sharksilta upea ele varatun pelaajan kuurolle äidille – taustalla koskettava tarina

San Jose Sharks varaa Ozzy Wiesblattin / Pallomeri.net

NHL-draftin ykköskierroksen päätteeksi nähtiin upea ele, kun San Jose Sharks teki varauksensa yhteydessä kunniaa pelaajan äidille.

NHL-draft on nuorille pelaajille aina suuri päivä, mutta Ozzy Wiesblattin perheelle varaustilaisuudesta muodostui aivan unohtumaton.

Wiesblatt oli asetettu rankingeissa toisen kierroksen alkupuolelle, mutta avauskierroksen viimeisellä vuorolla varannut San Jose Sharks oli asiasta eri mieltä. Sportsnetin lähetyksessä nähtiin huikeaa ilakointia Wiesblattin perheen kesken, kun Sharksin scouttausosaston pomo Doug Wilson jr kertoi Wiesblattin varauksesta.

Erityistä tässä oli myös tapa, jolla Wilson varauksen ilmoitti. Hän teki upean eleen ja viittoi Wiesblattin nimen ennen kuin sanoi sen ääneen. Tämä oli kunnianosoitus Wiesblattin äidille Kim Whitelle, joka on kuuro.

Mainos alkaa

Sharks luonnollisesti tunsi Wiesblattin perheen tarinan, josta myös Sportsnet julkaisi ennen draftia koskettavan minidokumentin. White on viiden lapsen äiti. Lapsista neljä on poikia ja jokainen heistä pelaa jääkiekkoa, joten White joutui yksinhuoltajana lujille ja on tehnyt valtavia uhrauksia poikiensa harrastamisen eteen.

Ozzy pelasi päättyneellä kaudella Western Hockey Leaguen Prince Albert Raidersissa. Hänen vanhin veljensä, 21-vuotias Ocean, pelasi pykälää alempana Manitoba Junior Hockey Leaguen Portage Terrierssä, 20-vuotias Orca pelasi Ozzyn tavoin WHL:ää mutta Calgary Hitmenin paidassa. Perheen nuorin pelaaja, 16-vuotias Oasiz teki kauden päätteeksi debyyttinsä WHL:n Medicine Hat Tigersissa.

San Jose Sharks varaa Ozzy Wiesblattin ykköskierroksen päätteeksi:

Katso myös: Jarmo Kekäläinen varasi 1. kierroksella hurjan jokerikortin – ei pitänyt mennä koko varaustilaisuudessa


Joukkueet: