San Diego Padresin pelaaja jäi kiinni vedonlyönnistä – MLB jysäytti elinikäisen pelikiellon

San Diego Padresin Tucupita Marcano

San Diego Padresin Tucupita Marcano on saanut MLB:ltä elinikäisen pelikiellon. Hän löi vetoa baseball-peleistä ja jäi siitä kiinni.

Baseballin kuninkuusluokka Major League Baseball päätti langettaa kovan rangaistuksen San Diego Padresin Tucupita Marcanolle. 24-vuotiaan pelurin MLB-ura on nyt ohi, sillä hän on saanut liigalta elinikäisen pelikiellon. Marcanon todettiin lyöneen vetoa MLB-otteluista mukaan lukien oman seuransa otteluista hänen edustaessaan Pittsburgh Piratesia viime kaudella.

MLB:n mukaan Marcano teki vuosien 2022 ja 2023 aikana kaikkiaan 387 vedonlyöntiä baseballista. Rahaa hän käytti vetoihin yli 150 000 dollaria. MLB-peleistä hän löi kaikkiaan 231 vetoa ja niistä 25 koski oman seuran otteluita. Marcano ei tosin itse pelannut yhdessäkään noista otteluista, sillä hän löi vedot ollessaan loukkaantuneena.

Mainos alkaa:

Kovin tuottoisaa ei vedonlyönti Marcanolle ollut, sillä hän teki voittavan vedon vain 4,3 prosentissa MLB-vedoistaan ja hävisi rahansa kaikissa oman seuran pelejä koskeneissa vedoissaan.

Marcanon rangaistus on hyvin harvinainen. Edellisen kerran pelaaja tuomittiin elinikäiseen pannaan vedonlyönnin vuoksi sata vuotta sitten eli vuonna 1924, jolloin New York Giantsia edustanut Jimmy O’Connell sai ikuisen pelikiellon.

Tsekkaa myös: Yllätyspaukku Pohjois-Amerikasta – Joonas Donskoi vaihtaa lajia


Joukkueet: