Video: Samuel Zahradnik liekitti voiton Nove Zamkylle – ratkaisi pelin kahdella täysin hävyttömällä rankkarilla

Samuel Zahradnik Nove Zamky / Pallomeri.net

Nove Zamkyn Samuel Zahradnik on likainen mies. Se kävi selväksi, kun hän ratkaisi rankkarikisan kahdella hävyttömän upealla maalilla.

Maaleja saatiin odottaa pitkään ja hartaasti, kun Nove Zamky isännöi Zvolenia Slovakian Extraligan viime tiistain kierroksella. Peli eteni aina rankkarikisaan asti maalittomana tasapelinä.

Nove Zamky vei voiton rankkarkisassa ja tästä kunnian saa nimiinsä hyökkääjä Samuel Zahradnik, joka pisti pystyyn todellisen shown.

Slovakiassa rankkarikisassa ammutaan ensin viisi kierrosta, jonka jälkeen edetään kerrasta poikki -menetelmällä. Nove Zamky oli selkä seinää vasten, kun Zahradnik asteli jäälle ampumaan joukkueensa viidettä rankkaria.

Mainos alkaa

Zahradnikillä oli todellinen ässä hihassaan. Hän kuljetti kiekon maalin lähelle, vei kiekon kilpipuolelle ja sen jälkeen pujotti kiekon sekä mailansa omien jalkojensa taakse ja ampui kiekon veskarin längistä sisään ollessaan todella hankalan näköisessä asennossa.

Jatkolaukauksissa päästiin kolmannelle kierrokselle, kun Zahradnik sai uuden komennuksen laatikkoon. Tälläkin kertaa ratkaisun avaimet olivat hänen käsissään, eikä Zahradnik pettänyt valmentajansa luottamusta.

Toisen rankkarinsa Zahradnik siirsi pönttöön niin sanotulla Forsberg-kikalla, jota hän ryyditti vielä pienellä lisänyanssilla. Zahradnik aloitti harhautuksensa valelaukauksella ja jatkoi siitä legendaarisella kikalla erittäin sulavasti.

Samuel Zahradnik pitää joukkueensa elossa täysin hävyttömällä rankkarilla:

Melko saastainen on myös veivi, jolla Zahradnkik ratkaisi pelin:

Katso myös: Video: SaiPa-hyökkääjä lensi pihalle rumasta tempusta – polvitaklaus kolahti ikävästi HIFK-pakkiin