Jalkapallolegenda Samuel Eto’o sekosi Qatarissa – potkaisi fania päähän stadionin liepeillä

Samuel Eto'o

Jalkapallolegenda Samuel Eto’o nousi otsikoihin, kun internetissä alkoi levitä video, jossa hän hyökkää fanin kimppuun Qatarissa.

Kamerunin jalkapallolegenda Samuel Eto’o sai rankan raivokohtauksen kävellessään Qatarissa stadionin liepeillä ja tapaus tallentui videolle.

Eto’o oli paikan päällä katsomassa kuinka Brasilia voitti Etelä-Korean maalein 4-1 ja kun hän asteli pois stadionilta, Eto’o törmäsi fanijoukkoon. Videon alkupuolella Eto’on poseeraa hyväntuulisena yhteiskuvissa fanien kanssa. Pian paikalle astelee nuorehko mieshenkilö, joka kuvasi Eto’ota videolle. Kuvaaja on mediatietojen mukaan algerilainen tubettaja.

Videolta ei selviä, mitä Eto’on ja algerialaismies keskenään puhuvat, mutta jotain kuvaaja sanoi Eto’olle saaden tämän aivan raivoihinsa. Eto’o yritti rynnätä miehen kimppuun, mutta muut paikalla olevat henkilöt onnistuivat aluksi pidättelemään häntä. Lopulta Eto’o onnistui pääsemään irti ja nasautti kuvaajaa polvella päähän. Kuvaaja kaatui iskun voimasta maahan ja tämän jälkeen vartijat saattoivat Eto’on pois paikalta.

Samuel Eto’o käy fanin kimppuun Qatarissa:

Katso myös: Hävytön rankkari MM-kisojen pudotuspelissä – Neymar sujautti pallon nöyryyttävästi sisään