Video: Sami Vatanen otti osumaa Karjala-turnauksessa – venäläispelaajalle ulosajo päähän taklaamisesta

Sami Vatanen Leijonat

Leijonien Sami Vatanen sai iskua Karjala-turnauksessa, kun Venäjän Ivan Zintshenko kalautti häntä ohimennen päähän ja lensi ulos.

Leijonien Karjala-turnauksen avausottelu ratkesi viimeistään kolmannen erän alkupuolella, kun Venäjän Ivan Zintshenkon ottelu päätty suihkukomennukseen. Zintshenko passitettiin pelistä ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta, jonka kohteena oli Leijonien Sami Vatanen.

Taklaus tapahtui sen jälkeen, kun Vatanen käynnisti puolustusalueella Suomen hyökkäystä. Vatasen annettua syötön veti ohi luistellut Zintshenko Vatasta olkavarrella suoraan päähän.

Zintshenko sai tilanteesta rangaistuksen, mutta lopullinen tuomio selvisi vasta videotarkistuksen jälkeen. Videolta nähdyt todisteet riittivät siihen, että tuomaristo lätkäisi Zintshenkolle 5+20 minuuttia. Kontakti ei vaikuttanut erityisen pahantahtoiselta, vaan ennemminkin äärimmäisen huolimattomalta ja siten vähintäänkin tuottamukselliselta.

Vatanen ei onneksi loukkaantunut tilanteessa pahemmin, vaan pystyi jatkamaan peliä. Suomi voitti pelin lopulta maalein 3-0 ja viimeinen maali syntyi ulosajosta tulleella ylivoimalla.

Sami Vatanen saa iskun päähänsä Venäjän Ivan Zintshenkolta:

https://twitter.com/KHLreplays/status/1458864982590849024

Katso myös: Video: Toronto-peluri otti ääliömäisen jäähyn – repi Rasmus Ristolaiselta kypärän päästä ja yritti heittää sen takaisin


Pelaajat:
Joukkueet: ,