Sami Välimäki ei ollut tyytyväinen lyöntiinsä – antoi itselleen suoraakin suoremman palautteen

Sami Välimäki

Sami Välimäki ei pitänyt omasta suorituksestaan DP World Tourin kilpailussa, ja antoi itselleen rehellisen palautteen heti perään.

Välimäki lähti DP World Tourin D+D Real Czech Mastersin päätöskierrokselle loistavista asemista, sillä suomalainen oli kolmen kierroksen jälkeen kilpailun kärkipaikalla yhdessä englantilaisen Matt Wallacen kanssa. Välimäki ei saanut itsestään ratkaisun hetkillä parasta irti, ja tämä nähtiin ja etenkin kuultiin kentän seitsemännellä väylällä.

Välimäen avauslyönti 182 metriä pitkällä par kolmosella ei ollut missään nimessä surkea, mutta suomalaista se ei selkeästi tyydyttänyt. Noin 10 metriin lipusta päätyneen lyönnin jälkeen Välimäki antoi itselleen palautteen supisuomalaiseen tyyliin, ja mikrofonit nappasivat puheenvuoron kiinni paremmin kuin hyvin.

Välimäki pelasi lopulta päätöskierroksen tulokseen yksi alle parin, ja päätyi kokonaistuloksella -17 jaetulle neljännelle sijalle. Kilpailun voitti hurjan viimeisen kierroksen (-9) pelannut englantilainen Todd Clements, jolle voitto oli uran ensimmäinen DP World Tourilla. Clementsin neljän kierroksen yhteistulos oli 22 alle parin.

Sami Välimäki antaa itselleen rehellisen palautteen lyöntinsä jälkeen:

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1695795619317559594?s=20
Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Manchester Unitedin Marcus Rashford kiukutteli – potkaisi pallon pallopoikaa päin


Pelaajat: