Sami Välimäki upotti birdien PGA Tourin legendaariselle bileväylälle – otti yleisön upeasti haltuunsa

Sami Välimäki

Suomalaisgolfari Sami Välimäki nauttii täysin rinnoin uransa ensimmäisestä Waste Management Phoenix Openista.

Tälle kaudelle golfin PGA Tourille noussut Välimäki pääsi varasijalta mukaan yhteen kauden ikonisimmista kilpailuista, TPC Scottsdalen kentällä pelattavaan Waste Management Phoenix Openiin.

The People’s Open nimellä tunnettu kisa on kuuluisa fanaattisesta yleisöstään ja etenkin kentän 16. väylästä, jonka ympärille on rakennettu kokonainen stadion. Kyseinen par 3 -väylä poikkeaa perinteisestä golfin katsojaetiketistä, sillä vaikka tuhatpäinen yleisö palkitsee onnistuneet lyönnit valtavilla hurrauksilla, huonojen lyöntien jälkeen pelaajat joutuvat kuuntelemaan kovaäänisiä buuauksia.

Välimäen debyytti kyseisellä väylällä meni enemmän kuin nappiin, sillä suomalainen löi avauslyöntinsä reiluun viiteen metriin ja upotti birdieputtinsa. Yleisö antoi Välimäelle valtavat suosionosoitukset, ja tämä otti upealla tavalla yleisön haltuunsa ja heitti vielä lopuksi pallonsa onnekkaalle katsojalle.

Sami Välimäki on pelannut huonon kelin riivaamassa kilpailussa neljä väylää vajaat kaksi kierrosta, ja hän on jaetulla 28. sijalla tuloksella neljä alle parin.

Sami Välimäki upottaa birdien ikoniselle bileväylälle ja ottaa yleisön haltuunsa:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: “Viiden pisteen juntta” – HIFK:n Niko Seppälä esitteli tyylipuhtaan painiheiton Liigassa


Pelaajat: