Tähtipakki Sami Niku siirtyy Ilvekseen!

Sami Niku

JYPissä alkukauden pelannut Liigan puolustajien pistepörssin kärkinimi Sami Niku siirtyy loppukaudeksi Tampereelle.

Niku ajautui JYPissä sivuraiteille sen jälkeen, kun Mikko Heiskanen nousi joukkueen päävalmentajaksi. 27-vuotias tähtipuolustaja muun muassa penkitettiin kesken pelin ja jätettiin kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle.

Nyt Tampereen Ilves tiedottaa nettisivuillaan, että se on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Nikun kanssa. Puolustaja liittyy tupsukorvien riveihin heti ja on edustuskelpoinen jo keskiviikon KalPa-vierasottelussa.

– Sami Niku kuuluu Liigan parhaisiin pelaajiin, ja hän tekisi jokaisesta eurooppalaisesta joukkueesta paremman tällä hetkellä. Hän on parhaassa peli-iässä oleva nykyaikainen puolustaja, joka pystyy hallitsemaan pelin tempoa sekä rytmiä omalla pelaamisellaan. Keskustelimme siirrosta JYPin, Samin sekä hänen agenttinsa kanssa, ja päästyämme yhteiseen ratkaisuun olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Samin tervetulleeksi Ilvekseen, urheilujohtaja Timo Koskela kertoo tiedotteessa.

Niku ehti tekemään 37 JYPissä pelatussa ottelussa huimat pisteet 11+26, joilla irtoaa Liigan puolustajien pistepörssin kärkisija.

Sami Niku Ilvekseen:

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Nybro-veskari venytti huikean patjatorjunnan, mutta tunaroi heti perään kiekon omiin


Pelaajat:
Joukkueet: