Uusi kuvakulma paljasti sikailun – Panthersin Sam Bennett veti Bruins-kapteeni Brad Marchandia nyrkillä naamaan

Sam Bennett Florida Panthers

Vasta julki tullut kuvakulma kertoo, että Panthersin Sam Bennett todella sikaili Bruins-kapteeni Brad Marchandin ulos sarjan 4. pelistä.

Boston Bruins joutui kohtaamaan Florida Panthersin sarjan neljännessä ottelussa ilman kapteeniaan Brad Marchandia, joka loukkaantui sarjan kolmannessa pelissä. Tuolloin vaikutti siltä, että Panthersin Sam Bennettin mahdollinen ruma temppu olisi aiheuttanut Marchandin loukkaantumisen, mutta tv-kuvien perusteella sitä ei voitu todeta satavarmaksi.

Nyt on kuitenkin tullut julki uusi kuvakulma, joka ei jätä enää mitään epäselvyyksiä. Bennett taklasi Marchandia, mutta vain hämätäkseen tuomaria, jotta voisi tempaista Marchandia vaivihkaa samalla turpaan. Bennettin nyrkinisku osui Marchandia leukaan ja merkit viittaavatkin siihen, että Marchand olisi sivussa mahdollisesti aivotärähdyksen vuoksi. Bennettille ei koitunut iskusta minkäänlaisia jatkoseuraamuksia, vaikka NHL:llä onkin tiettävästi kaikki mahdolliset kuvakulmat aina käytössään kurinpitotoimia varten.

Mainos alkaa:

Vastikään julki tullut kuvakulma paljastaa kuinka Sam Bennett sikaili sarjan kolmannessa ottelussa:

Katso myös: Connor McDavid sai hurjan kylvetyksen päätössummerin jälkeen – takaa poikkaria selkään ja edestä naamaan


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,