Käsi tärähti naamaan ennen taklausta – yrittikö Sam Bennett teloa nyt myös Connor McDavidin?

Sam Bennett vs Connor McDavid

Florida Panthersin Sam Bennett sikaili ottelusarjassa Boston Bruinsia vastaan ja lähti mahdollisesti samalle tielle myös finaaleissa.

NHL:n toisen pudotuspelikierroksen puhuttanein tapaus oli Florida Panthersin Sam Bennettin nyrkinisku Boston Bruins -kapteeni Brad Marchandin naamaan. Bennett sai tuolloin Marchandin pois pelistä iskemällä tätä leukaan taklauksen yhteydessä.

Ensimmäisessä Stanley Cupin finaalissa nähtiin tilanne, joka kiistatta tuo mieleen Bruins-sarjan tapahtumat. Tälläkin kertaa Bennett antoi avojään taklausta, jossa kohteena oli vastustajan kapteeni ja ykköstähti, eli Oilersin tapauksessa Connor McDavid.

Mainos alkaa:

Bennett meni taklaamaan häntä, mutta ennen kuin taklaus osui, kajahti Bennettin oikea käsi McDavidin leukaan. Eli aivan kuten Marchandiin kohdistuneessa tilanteessakin.

Tosin erona oli tällä kertaa se, ettei Bennett antanut suoranaista nyrkiniskua, vaan Bennett nosti kätensä McDavidin naaman korkeudelle ja törmäsi häneen nyrkki edellä. Toki tv-kuvat eivät vahvista sikailua aukottomasti, vaikka yhteneviä tekijöitä onkin. Bennett saattoi olla myös vain huolimaton valmistautuessaan taklaukseen, mutta samankaltaisuuksien vuoksi herää kysymys tahallisuudesta.

Yhteneväistä aiempaan oli myös se, ettei tälläkin kertaa temppu meni täysin tuomaristolta ohi, vaikka olemassa oli selvät perusteet vähintään kahden minuutin rangaistukselle, oli kyseessä vahinko tai ei.

Onneksi tällä kertaa osumalla vaikutti olevan kevyemmät seuraukset, sillä McDavid pystyi jatkamaan peliä, mutta sai ikävän vekin leukaansa, jota jouduttiin paikkailemaan.

Sam Bennett törmää käsi edellä Connor McDavidiin ennen taklausta:

Katso myös: Hämmästyttävän typerä jäähy – Floridan Carter Verhaeghe kaivoi vastustajan nenää korkealla mailalla


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,