Jäätävä maali Copa Americassa – Venezuelan Salomon Rondon chippasi pallon pussiin lähes keskiympyrästä

Salomon Rondon Venezuela

Copa American puolivälierissä nähtiin mieletön maali, kun Venezuelan Salomon Rondon chippasi pallon todella kaukaa sisään.

Kanada kaatoi Venezuelan Copa American puolivälieräottelussa lauantaina rankkarikisan jälkeen lukemin 2-1, mutta ei ole epäilystäkään kumpaan leiriin menee ottelun upein suoritus.

Kyseessä oli Venezuelan 1-1-tasoitusmaali, joka syntyi 65. minuutilla Salomon Rondonin toimesta. Tilanne lähti liikkeelle, kun pallo tuli Venezuelan rangaistusalueelle Kanadan rajaheitosta. Venezuelan puolustus purki pallon voimalla keskikentälle, jonne Rondon oli jo kovaa vauhtia pinkomassa.

Mainos alkaa:

Rondon oli juoksukilpailussa Kanadan puolustajan kanssa, kunnes pallo otti suotuisan pompun ja pallon meno hidastui. Kanadan pakki ajoi ohi ja Rondon pisti jarrut pohjaan. Hän huomasi myös, että Kanadan maalivahti oli kaukana luukultaan. Näin Rondon, joka oli muutaman metrin päässä keskiympyrästä, päätti chipata pallon suoraan pompusta kohti Kanadan maalia. Rondonin idea onnistui täydellisesti ja pallo leijaili tyylikkäästi verkon perille.

Venezuelan Salomon Rondon tekee huikean chippimaalin todella kaukaa:

Katso myös: Alvaro Morata otti osumaa EM-välierän jälkeen – järjestyksenvalvoja veti vahingossa sukille


Joukkueet: