Video: Salomon Kalou sometti kopista ja laiminlöi koronarajoituksia – Hertha Berlin pisti heti hyllylle

Salomon Kalou potkut / Pallomeri.net

Salomon Kalou teki todella ajattelematton Facebook-live -videon, jossa hän laiminlöi koronaviruksen tuomia rajoituksia. Hertha Berlin hyllytti hänet heti.

Saksassa saatetaan päättää jo keskiviikkona jalkapallokauden jatkumisesta ja jotta pelien jatkaminen olisi mahdollista, on pelaajia ja seuroja kehotettu suhtautumaan hygienia- ja kontaktiohjeistuksiin asiaankuuluvalla vakavuudella. Käsienpesusta ja tarpeettomien fyysisten kontaktien välttelemisestä on muistutettu yhtenään.

Aivan kaikille ohjeistukset eivät selvästi ole menneet perille. Tämä kävi ilmi, kun Hertha Berlinin Salomon Kalou pyöri Herthan pukukopissa ja stadiontiloissa koronarajoituksia rikkoen ja kuvasi vielä kaiken livenä Facebookiin.

Videon alkajaisiksi Kalou istui autossaan ja lauloi hyväntuulisena matkalla treenikentälle. Kun hän pääsi perille, meni hän ensimmäisenä kuntovalmentaja Henrik Kuchnon toimistoon ja kätteli tätä kuvaten koko ajan toimintaansa.

Mainos alkaa

Kun Kalou pääsi pukukoppiin, istui penkillä neljä hänen joukkuetoveriaan vaadittua parin metrin etäisyyttä noudattaen. Kalou antoi kolmelle heistä kivet ja heitti sitten läpyt Vedad Ibisevicin kanssa ja istuutui hänen viereensä.

Sen jälkeen Kalou otti taskustaan kirjeen, jota hän näytti kameralle. Hän kertoi ranskaksi, että kyse on hänen palkanalennuksestaan. Kalou selitti sen olevan 11 prosenttia.

– En ymmärrä sitä. Se on hullua, kaveri. En ymmärrä, miksi he tekevät niin. Minä kysyn heiltä, kusettavatko he meitä, Ibisevic sanoi taustalla. Ei ole täysin selvää, että tiesikö hän Kaloun kuvaavan kaikkea.

Kalou poistui pukukopista ja jatkoi matkaansa hoitohuoneeseen, jossa tehtiin paraikaa koronatestiä Jordan Torunarighalle. Testiä suorittanut Herthan David de Mel huomasi Kaloun kuvaavan.

– Sala, hei! Ole kiltti ja poista se!, De Mel huusi tietämättä, että kyse oli livelähetyksestä.

Saksan sarjaorganisaatio DFL tuomitsi Kaloun toiminnan välittömästi.

– Salomon Kaloun kuvat Hertha BSC:n pukukopista ovat täysin sopimattomia. Tällaiselle on nollatoleranssi, myös suhteessa pelaajiin ja seuroihin, jotka noudattavat määräyksiä, koska he ovat ymmärtäneet tilanteen vakavuuden, DFL twiittasi.

Hertha Berlin ei jäänyt skandaalin edessä toimettomaksi, vaan tiedotti hyllyttäneensä Kaloun.

– Se tosiasia, että muut joukkueen jäsenet eivät huomauttaneet häntä moitittavasta käytöksestä, vaan vastasivat tervehdyksiin, tuo ilmi sen, että säännöllisten muistutusten välimatka- ja hygieniasäännöistä pitää olla vieläkin intensiivisempiä, Herthan tiedotteessa todetaan.

Salomon Kalou kuvasi tämän videon Hertha Berlinin kopista ja hyllytettiin:

https://www.youtube.com/watch?v=jSGU7Iy1Slw

Tsekkaa myös: Video: Mika Salo raivosi virtuaaliksan tuoksinassa – ”Miksei ne v***u voi jarruttaa?”