Salibandyn MM-finaali 2022: Suomi – Ruotsi – näin katsot ottelun TV:stä

Suomi salibandy MM-kisat / Pallomeri.net

Salibandyn MM-kisat huipentuvat lauantaina klo 17:30, kun Suomi ja Ruotsi taistelevat mestaruudesta Hartwall Arenalla.

Turnaus on tulosten puolesta mennyt niin kuin on odotettu, sillä lajin mahtimaat Suomi ja Ruotsi ovat jälleen kerran finaalissa. Alkulohkovaiheessa Suomelta nähtiin huima esitys ja Ruotsi kaatui numeroin 7-3.

Jos turnauksen alla Ruotsin joukkue oli kenties hienoisesti suosikki, niin nyt finaalin alla lähtökohdat ovat täysin tasan.

Yksi ehdottomasti ratkaisun avaimista on se, miten Suomen joukkue pystyy käsittelemään kotiyleisön paineen. Tshekki-ottelussa se aiheutti kenties jännitystä ja avauserässä pelaaminen oli todella heikkoa. Ottelun loppua kohti se kääntyi voimavaraksi.

Mikäli Suomen pelaajat pystyvät keräämään yleisöstä energiaa jännityksen sijaan, niin Ruotsi saattaa olla vailla mahdollisuuksia. Se on taattua, että luvassa on todella jännittävä trilleri.

Näin katsot ottelun TV:stä

Turnauksen alusta lähtien televisioinnista on vastannut Yle, joka näyttää itse oikeutetusti myös finaalin kanavillaan. Lähetys käynnistyy studio-osuudella klo 17:11. Finaalissa pallo tiputetaan lattiaan klo 17:30.

Vedonlyönti:

Coolbet tarjoaa tietysti otteluun kertoimet ja artikkelin kirjoitushetkellä Suomen voitosta on tarjolla koko markkinoiden kovin kerroin 2.40. Mikäli uskot Ruotsin voittoon, niin kerroin on 2.15.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!