Hienoja uutisia! Salibandyliiga näkyy ensi kaudella Ruudussa!

Classic salibandyn Salibandyliigan televisiointi Salibandyliiga superfinaali classic salibandyliitto kilpailukielto superfinaali pudotuspelit salibandyliigan suomi mm-puolivälierä tanska salibandyn mm-kisat pallomeri.net
superfinaali pudotuspelit salibandyliigan suomi mm-puolivälierä tanska salibandyn mm-kisat pallomeri.net

Sanoma ja Salibandy Oy ilmoittivat keskiviikkona upeasta uutisesta, sillä Salibandyliiga näkyy ensi kaudella Ruudun kautta suorina lähetyksinä.

Sopimukseen kuuluu sekä miesten että Salibandyliigan ottelut ensi syksystä lähtien. Suoria lähetyksiä on tarjolla sekä Ruudun että ISTV:n kautta.

– On mahtavaa saada salibandy osaksi Ruudun kattavaa kotimaista palloilutarjontaa. Monivuotinen yhteistyö on erinomainen lähtökohta, ja tavoitteemme on tulevaisuudessa näyttää Ruudussa kaikki Salibandyliigan ottelut”, Nelonen Median urheilusisällöistä vastaava johtaja Jussi Suvanto sanoo tiedotteessa.

Mainos alkaa

Sanoman ja Salibandy Oy:n sopimus kattaa seuraavat kolme kautta ja sisältää myös option kahdesta seuraavasta kaudesta. Jokaisen kauden aikana televisioidaan vähintään 120 ottelua.

– Salibandyliigan historian kattavin mediakumppanuus antaa erinomaiset lähtökohdat lisätä Salibandyliigan näkyvyyttä ja profiloida sen yhdeksi kiinnostavimmista palloilusarjoista Suomessa. Salibandyn harrastajamäärä on ollut kasvussa jo monta vuotta, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen sanoo Ilta-Sanomien sivuilla.

Ilta-Sanomien alkuperäiseen uutiseen