Salibandydivarissa unelmafinaali – LaSB vai Steelers suoraan Liigaan?

Salibandydivarissa unelmafinaali – LaSB vai Steelers suoraan Liigaan?

Salibandyn Divarissa pelataan kevään pudotuspelejä, jotka ovat edenneet jo finaalivaiheeseen. 15. maaliskuuta starttaavassa loppuottelusarjassa pelaavat LaSB sekä Steelers. Molemmat joukkueet ovat Hämeenlinnasta, joten luvassa on todellinen Kanta-Hämeen unelmafinaali.

LaSB hallinnut aikaisempia kohtaamisia

Joukkueet ovat kohdanneet kuluneen kauden aikana kolmesti, joista kaikista on poistunut voittajana Lammin Salibandy. Tasoero joukkueiden välillä on kuitenkin varsin minimaalinen, joten finaalisarja voi päättyä kummalle joukkueelle tahansa. Lammilaisten kantava voima varsinkin pudotuspeleissä on ollut hurjassa lyönnissä oleva Heikki Hätönen. Steelersin kulmahammas on ollut nuori Ville Lastikka.

Kaikki finaaliottelut pelataan poikkeuksellisesti Steelersin kotikentällä, Elenia Areenalla, kun LaSB ei pääse pelaamaan omia kotiotteluitaan kauden mittaa tutuksi tulleesessa Lahden Suurhallissa. Hirveästi tätä ei ole kuitenkaan lammilaisten riveissä jääty murehtimaan, vaikka harmistusta on selvästi ilmassa kauden tärkeimpien pelien alla.

– Kyllä harmittaa todella paljon, ettei saatu Suurhalliin edes meidän ensimmäistä kotiottelua. Ollaan viety sinne systemaattisesti huippusalibandya, vedetty tällä kaudella katsomoon parhaimmillaan lähes 1600 katsojaa ja hoidettu velvoitteet viimeisen päälle. Suurhalli on ollut meille toinen kotikenttä ja uskon, että LaSB:sta on tullut myös lahtelaisten joukkue. Harmittaa salibandyn, lahtelaisten fanien, meidän Lahden alueen pelaajien ja Lahden kaupungin puolesta, manasi valmentaja Kalle Tyrkäs lauantai- iltana.

– Mutta ei me jäädä tähän jurnuttamaan ja asia on joukkueen sisällä jo käsitelty. Finaali on finaali, vaikka se pelattaisiin Oulussa ja meidän tavoitteena on voittaa se. Kaikki fokus on nyt siinä tekemisessä, jatkoi Tyrkäs.

Otteluihin on odotettavissa runsaslukuinen yleisö, sillä jokaisessa kauden aikaisemmassa kohtaamisessa mentiin yli 1000 maksaneen katsojan. Lippujen hintoja ei myöskään ole nostettu finaalisarjaan yhtään, joten mukaan pääsee varsin huokealla hinnalla. Aikuisten lippu maksaa 10€, alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun 5€:lla ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Nyt siis jokainen kynnelle kykenevä katsomaan huippusalibandya!

Pallomeri.net LaSBin maalivahdin pelaajasponsoriksi

Myös Pallomeri.net elää tietenkin täysillä mukana salibandydivarin unelmafinaalissa, sillä LaSBista löytyy sivustomme oma nimikkopelaaja, maalivahti Ilari Nykänen.

Sponsorisopimus tehtiin finaalisarjan alla ja Nykänen on varsin mielissään uudesta yhteistyöstä. Odotettavissa on maalivahdin mukaan todella kutkuttava ottelusarja.

– Onhan se ennen kaikkea hienoa päästä Pallomeri.netin talliin mukaan, vaikkakin vain näin loppukaudeksi. Toki sitähän ei tiedä mitä seuraava kausi tuo mukanaan.

– Parempaa finaalia ei varmasti kukaan osannut toivoakaan ja todellakin ansaitusti siellä on tällä kaudella molemmat hämeenlinnalaiset seurat. Panoksena on vähintäänkin yhtä paljon Hämeen herruus kuin itse Divarin mestaruus ja nousu Salibandyliigaan, joten varmasti tulee olemaan ennennäkemättömän hienoja otteluita ja hienoja tapahtumia. Uskallan veikata, että melko varmasti tullaan rikkomaan taas myös yleisöennätyksiä. Eli nyt ei muuta kuin kaikille anoppi kainaloon ja hallille! #hmlderby #pelipaikoilla

Ilari Nykänen LaSB | Pallomeri.net
LaSBin maalivahti Ilari Nykänen on uusi Pallomeri.netin sponsoripelaaja

Divarin loppuottelut (paras viidestä)

Finaalisarja alkaa tiistaina 15.3. ja se pelataan kolmeen otteluvoittoon. Finaalisarjan voittaja nousee suoraan Salibandyliigaan, ja hävinnyt jatkaa taisteluaan liigapaikasta karsinnassa, jossa vastaan asettuu salibandyliigan playout-sarjan hävinnyt joukkue.

Pelipäivät:

Ti 15.3. 18:30 LaSB-Steelers Elenia Areena

To 17.3. 18:30 Steelers-LaSB Elenia Areena

La 19.3. 18:00 LaSB-Steelers Elenia Areena

Ti 22.3. 18:30 Steelers-LaSB Elenia Areena (tarvittaessa)

Pe 25.3. 17:00 LaSB – Steelers Elenia Areena (tarvittaessa)

Lähteet:

lamminsalibandy.net

Pääkallo.fi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut