Täysin järjetöntä toimintaa Serie A:ssa – Salernitana erotti valmentajansa ja palkkasi hänet takaisin 48h myöhemmin

Davide Nicola Salernitana

Salernitana sortui melkoiseen valmentajafarssiin annettuaan Davide Nicolalle potkut ja palkattuaan hänet 48 tunnin päästä takaisin.

Serie A -seura Salernitana kohtasi kauden tylyimmän tappionsa viime viikonloppuna. Salernitana hävisi sunnuntaina vieraskentällä Atalantalle peräti 2-8. Maanantaiaamuna seura tiedotti reagoineensa tappioon ja antaneensa potkut päävalmentajalleen Davide Nicolalle.

Salernitanan kausi on ollut aivan mukiinmenevä etenkin ennakko-odotuksiin nähden. Seura on sarjataulukossa 16. sijalla, mutta putoamisviivan huonompi puoli on jo yhdeksän pisteen päässä, joten Salernitanalla ei ole ainakaan toistaiseksi suurempaa hätää putoamisen suhteen.

Mainos alkaa:

Tappio Atalantalle oli kuitenkin niin nöyryyttävä, että seurajohto koki parhaaksi reagoida siihen antamalla hienoa työtä tehneelle Nicolalle potkut. Tapaus sai uuden käänteen keskiviikkona, kun Nicola tiedotti sosiaalisessa mediassa palaavansa Salernitanan peräsimeen vain kaksi vuorokautta potkujensa jälkeen.

Italialaismedian mukaan Salernitana neuvotteli ainakin kolmen päävalmentajaehdokkaan kanssa, mutta ei päässyt yhdenkään kanssa yhteisymmärrykseen. Seuran puheenjohtaja Danilo Iervolino soitti Nicolalle ja tarjosi hänelle uudestaan päävalmentajan pestiä. Nicola suostui Iervolinon ehdotukseen ja hän palasi keskiviikkona Salernitanan peräsimeen niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Tsekkaa myös: BBC:n FA Cup-lähetystä sabotoitiin koomisesti – pornoäänet raikuivat taustalla 10 minuutin ajan


Joukkueet: