Pelicansin Saku Salminen sikaili itsensä suihkuun – jyräsi todella rumasti Tappara-vahti Christian Heljangon yli

Saku Salminen Pelicans

Kolmannen finaaliottelun kolmannessa erässä nähtiin törkeä teko, kun Pelicansin Saku Salmanin lanasi Tapparan Christian Heljangon.

Tapparan ja Pelicansin välinen kolmas finaaliottelu päättyi varsinaisen peliajan osalta tasalukemiin 1-1. Tätä voi pitää vierasjoukkue Pelicansin kannalta jonkinasteisena saavutuksena, sillä Tappara sai kolmannessa erässä pelata viisi minuuttia ylivoimaa.

Pitkän alivoiman aiheutti Pelicans-pakki Saku Salmisen käsittämätön sikailu. Salminen lähetti kiekon Tapparan päätyyn ja meni itse perään. Tapparan maalivahti Christian Heljanko meni maalinsa taakse pelaamaan kiekkoa, kun Salminen tuli karvaamaan. Salminen ei kuitenkaan väistänyt Heljankoa saati jarruttanut, vaan jyräsi rumasti Heljangon yli.

Mainos alkaa:

Töötti oli todella kova ja Heljanko näki hetken aikaa tähtiä. Tuomaristo tarkisti tilanteen vielä videolta ja Salmisen todettiin toimineen siinä määrin piittaamattomasti, että hänelle lätkäistiin ulosajo estämisestä. Heljanko ei kovasta iskusta loukkaantunut, vaan pystyi pienen puhaltelun jälkeen jatkamaan peliä.

Pelicansin Saku Salminen lentää suihkuun jyrättyään Tapparan Christian Heljangon yli:

Katso myös: Jäätäviä lahjamaaleja 3. finaalissa – ensin pupelsi Tappara-pakki, sitten Pelicans-veskari


Joukkueet: