Video: Kärppien Saku Mäenalanen sai ulosajon kostohuitaisusta – minne maila lopulta osui?

Saku Mäenalanen Kärpät

Kärppien Saku Mäenalanen sai hieman mystisen ulosajon, sillä tv-kuviin ei tilanne kunnolla osunut. Uusi kuvakulma jättää yhä tulkinannvaraa.

Kärpät ja KalPa hurjastelivat maalirikkaan trillerin Oulun Raksilan halliin pakkautuneen yleisön riemuksi Liigan lauantain kierroksella, kun todellisen karusellin jälkeen ottelu kirjattiin Kärppien jatkoaikavoitoksi maalein 5-4.

Peli oli menossa kotijoukkueen kannalta jo avauserässä aivan väärään suuntaan, sillä erän puolivälissä KalPa johti 3-0 ja seuraavaksi kultakypärä Saku Mäenalanen komennettiin suihkuun.

Syy Mäenalasen ulosajolle oli huitominen, joka kuitenkin jäi etenkin tv-katsojille täydeksi mysteeriksi, sillä tilanne ei osunut tv-lähetyksen kuviin.

Myöhemmin somessa lähti leviämään klippi uudesta kuvakulmasta, jossa tilanne näkyy, mutta se vain lopulta lisää kysymyksiä, sillä video on laadultaan sitä luokkaa, että siitä on hankala täysin aukottomasti sanoa minne Mäenalasen kostohuitaisu lopulta osuu. Se saattaa osua polvitaipeeseen, mutta toisaalta ei voi täysin sulkea pois sitäkään, että hän osuisi Jaakko Rissasta suoraan kulkusille.

Joka tapauksessa asiaan tullaan saamaan virallisesti selkoa, sillä tilannehuone siirsi asian kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Saku Mäenalanen sai ulosajon tästä huitaisusta:

Maenalanen

Katso myös: Video: TPS:n Ville Lajusen ruma isku meni tuomareilta ohi – pelikieltoa silti luvassa?


Pelaajat:
Joukkueet: