Jokerit saa hurjan vahvistuksen – Saku Mäenalanen siirtyy narripaitaan

Saku Mäenalanen Jokerit

Jokerit tiedotti keskiviikkona, että Carolina Hurricanesin NHL-joukkueen riveissä viime kaudella viilettänyt Saku Mäenalanen, 25, siirtyy helsinkiläisjoukkueen vahvuuteen.

Mäenalanen allekirjoitti Jokerien kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Jokerit hankki Mäenalasen KHL-oikeudet viime marraskuussa Sibir Novosibirskiltä.

-Aloitimme prosessin jo tuolloin siltä varalta, että Mäenalanen palaisi täksi kaudeksi Eurooppaan. Olimme hänestä erittäin kiinnostuneita ja nyt voimme iloksemme todeta, että siirto on varmistunut, Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri kommentoi seuran nettisivuilla.

Mäenalanen siirtyi viime kaudeksi Pohjois-Amerikkaan Carolina Hurricanesin organisaatioon. Alkukauden jälkeen hyökkääjä otti paikan NHL-ryhmässä ja pelasi sarjassa kaikkiaan 34 runkosarjapeliä tehoin 4+4=8 ja vielä yhdeksän playoff-ottelua (0+1=1). AHL:ssä Charlotte Checkersissä Mäenalanen teki 31 kamppailussa 7+7=14 pistettä.

– Jokerit otti yhteyttä ja tämä oli minulle hyvä ratkaisu. Uskon, että pystyn ottamaan seuraavan stepin täällä ja saan hyvin vastuuta, Mäenalanen sanoo Jokerien nettisivuilla.

-Haluan kehittää hyökkäyspelaamistani ja tulla paremmaksi jokaisella osa-alueella. Täällä on tuttu valmennus ja tiedän, että toimintatavat ovat huippuluokkaa ja niin on myös sarja.

Mäenalasen koko uran tilastoihin voit tutustua tarkemmin Eliteprospectsin sivuilla.

 


Pelaajat:
Joukkueet: ,