Video: Saksan kapteenilla karua epäonnea – otti kaksi kivuliasta blokkia, tuloksena pelkkiä takaiskuja

Saksan kapteeni Moritz Müller / Pallomeri.net

Saksan kapteeni Moritz Müller teki kaikkensa viedäkseen maansa pitkästä aikaa mitaleille, mutta palkinnoksi tuli vain tuskaa.

Saksa ei kyennyt nollaamaan välierätappion pettymystä ja sai pronssiottelussa tylysti USA:lta turpaan maalein 6-1, mutta vaikka pelillisesti esitys jäi vajaaksi, niin taistelumoraalin puutteesta ei Saksan joukkuetta ole voinut syyttää missään kohtaa turnausta.

Erittäin yhtenäinen ja huikeasti pelannut Saksa venyi aina neljän parhaana joukkoon, teki kaikkensa, mutta palkinto jäi saamatta ja tuloksena on vain kirvelevä pettymys. Tätä ilmensi konkreettisimmin joukkueen kapteeni Moritz Müller, jonka kohtaloon kiteytyy urhoollisen joukkueen turnaus.

Müller pisti toisessa erässä samassa vaihdossa kahdesti kroppaa likoon todella kivuliaasti. Ensin hän peitti vedon, joka osui häntä käteen ja teki kaikesta päätellen todella kipeää. Müller kuitenkin nousi jäästä, jatkoi peliä ja meni seuraavankin vedon tielle. Tällä kertaa kiekko tuli julmasti suoraan jalkaan.

Müller jäi jään pintaan makaamaan ja USA iski pelin viimeistään ratkaisseen 5-0-maalin, kun kiekko kimposi Müllerin jalasta maalille ja jenkkihyökkääjät iskivät irtopalan sisään.

Näin Müllerille jäi tilanteesta käteen vain pelkkää tuskaa paitsi takaiskumaalin mutta myös loukkaantumisen myötä. Müllerin peli päättyi tähän tilanteeseen ja seuraavan kerran hänet nähtiin jäällä pokkaamassa ottelun parhaan pelaajan palkintoa käsi vahvasti paketoituna.

Saksan kapteeni Moritz Müller pistää kivuliaasti kroppaa likoon, mutta uhrautumisesta ei tule palkintoa:

Katso myös: Video: Pronssiottelussa ulosajo – USA:n hyökkääjä pihalle päähän kohdistuneesta taklauksesta


Joukkueet: