Dynamo Dresden määräsi koko joukkueensa karanteeniin – takapakkia Saksan jalkapallon paluulle?

Dynamo Dresden 2019-2020 / Pallomeri.net

Saksan jalkapallosarjojen on määrä jatkaa pelejä 16. toukokuuta alkaen. Suunnitelman ylle nousi varjo, kun Dynamo Dresden asetti joukkueensa karanteeniin.

Saksan 2. Bundesliigaa pelaava Dynamo Dresden tiedottaa, että seuran koko edustusjoukkue on määrätty 14 päivän karanteeniin, kun pelaajistolle tehdyistä testeistä paljastui kaksi uutta koronavirustartuntaa.

Karanteenin takia 2. Bundesliigassa viimeisenä oleva Dresden ei luonnollisesti voikaan kohdata Hannoveria ensi viikonlopun ottelussa. Joukkue ei voi harjoitella eikä osallistua peleihin karanteenin aikana. Pelaajien lisäksi eristyksiin on joutunut muun muassa koko valmennustiimi.

Saksan liittohallitus antoi vain muutama päivä sitten luvan jatkaa liigaa, kun liittokansleri Angela Merkel päätyi sarjan jatkamisen kannalle keskusteltuaan osavaltioiden johtajien kanssa. Saksa on ensimmäinen suuri jalkapallomaa, jossa kausia päästään jatkamaan.

Mainos alkaa

Saksan Bundesliigan ja 2. Bundesliigan on tarkoitus jatkaa koronapandemian keskeyttämiä kausiaan 16. toukokuuta. Ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Saksan sarjakauden on tarkoitus päättyä 27.–28. kesäkuuta.

Lue myös: Dennis Rodman avautui hurjasta Pohjois-Korean vierailustaan – ”Hetkeä myöhemmin olimme päivällisellä aivan kännissä ja Kim Jong-un lauloi karaokea”