Saksan Cupissa kummallinen loppu – Kölnin onnistunut rankkari tuomittiin virheeksi, joukkue ulos turnauksesta

Saksan

Saksan Cupissa nähtiin eriskummallinen loppu, kun Kölnin onnistunut rankkari hylättiin ja tuomittiin epäonnistumiseksi ratkaisevassa parissa.

Köln ja Hamburger SV kohtasivat tiistai-iltana Saksan Cupin ottelussa, joka tarjosi melkoista draamaa. Taiston varsinainen peliaika päättyi numeroihin 0-0, joten ratkaisua haettiin jatkoajalta. Hamburger SV eteni heti jatkoajan alussa johtoon, mutta Köln nousi lisäajalla tasoihin venyttäen ottelun rankkarikisaan.

Lopulta voittaja saatiin ratkaistua erikoisen tapahtumaketjun jälkeen, sillä Kölnin 5. laukoja Florian Kainz upotti jo pallon sisään ja luuli pitäneensä joukkueen mukana ottelussa. Toisin kuitenkin kävi, koska osuma hylättiin hetkeä myöhemmin ja Kainzin yritys tuomittiin epäonnistumiseksi.

Syynä tähän oli se, että hidastukset paljastivat tuplakosketuksen Kainzin rankkarissa. Pallo osui vedon jälkeen vielä tukijalkaan, josta se meni maaliin. Tämä ei sääntöjen mukaan ole sallittua, joten tuomarilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin hylätä osuma.

Näin ollen Hamburger SV eteni Saksan Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Saksan Cupissa todellista draamaa

https://twitter.com/DFBPokal_EN/status/1483567825868500996?s=20

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: